Černá vzhůru nohama | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Černá vzhůru nohama

> Termín

20.9.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Vybalancovaný rodinný den na vrcholu Černé hory. Lepší neděli nevymyslíte, leda byste se na hlavu stavěli. 20. září totiž na Černé hoře budou: - HRY A SOUTĚŽE v Dětském parku Kabinka; hrát a soutěžit se bude na longboardech, balančních deskách, bungee trampolínách, šlapacích kárách, kladinách a slacklinech. - EXHIBICE Exhibice ve výšce v podání Ondry Šenka z Bike O´clock. Skoky, dropy, parádičky na freestylovém kole. Prostrčit velblouda uchem jehly by bylo snazší. - VYSTOUPENÍ akrobatů. Ona a on ruku v ruce, hlavou na hlavě, nohou na hlavě, nohama vzhůru atd. Párová pozemní akrobacie ve výšce 1260 m n. m. - SIMULACE na lyžařském trenažéru. Rozjezděte se před zimou na profesionálním lyžařském simulátoru. Nejrychlejší simulanti vyhrávají skipasy. - PARKOUR ZÁVODY v běhu do vrchu a vůbec všemi směry -TESTOVÁNÍ elektrokol - TESTOVACÍ jízdy v nejnovějších vozech Ford od Auto Trutnov - WORKSHOPY a výtvarné dílny. Věděli jste například, že stavění kamenů může být umění, a co takhle malování chůdami? Landart na Černé hoře. - HODNOTNÉ CENY od výrobce kol Qayron a výrobce sportovního vybavení Salomon Vstup zdarma pro všechny Lanovka na Černou horu zdarma pro děti a juniory

> Otevírací doba

9:30 - 16:00

> Kontakt

Kraj: Královéhradecký kraj
Město: Janské Lázně
Ulice: Dětský park Kabinka

> Komentáře