107. AXA PRIMÁTORKY | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

107. AXA PRIMÁTORKY

> Fotogalerie

> Termín

19.09.2020-20.09.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

LEGENDÁRNÍ VESLAŘSKÝ SOUBOJ NA VLTAVĚ Akce se koná pod záštitou primátora hl. města Prahy MUDr. Zdeňka Hřiba 19. – 20. 9. 2020 ODKUD NEJLÉPE UVIDÍTE NA TRAŤ Veslařské závody můžete sledovat z obou břehů Vltavy. Kvůli zatáčce pod Vyšehradem ale jen některá místa poskytují pohled na celou dvoukilometrovou trať. Tady jsou naše tipy, odkud závod sledovat. 1. Rašínovo nábřeží – náplavka Zde je prostor cíle s velkoplošnou obrazovkou, na níž se promítají záběry z tratě, ponton pro vyhlašování vítězů, kavárna a jiné občerstvení, dětské atrakce, doprovodný program. Zde zažijete pravou závodní atmosféru, napětí při finiši i radost vítězů. 2. Železniční most Jedinečné místo, kde vám doslova pod nohama projedou stovky závodníků 107. AXA Primátorek. Sledujte z jižní lávky, jak si vaši favorité poradí s unikátní vyšehradskou zatáčkou, nebo ze severní lávky povzbuďte posádky při nájezdu do finiše. 3. Veslařský ostrov – zde můžete vidět startovní přípravy závodníků i lodí, taktické porady, nervozitu před startem i energii, s níž lodě vyrážejí na trať. 4. Císařská louka – umožňuje jak blízký pohled na start, tak i na klíčový úsek závodu – zatáčku pod Vyšehradem. Ze severního cípu ostrova je pak možné přehlédnout prakticky celou závodní trať. 5. Český Yacht Club – další místo, odkud je vidět celá trasa 6. Vyšehradské hradby – unikátní „ptačí“ pohled na celou trať, kombinovaný s úžasnými výhledy Vltavu a Pražský hrad 7. Palackého most – krásný pohled na finiš 8. Náplavka pod Hořejším nábřežím na smíchovské straně – dobrý pohled na prostor cíle

> Otevírací doba

dle rozvrhu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha
Ulice: Veslařský ostrov 59
Telefon: 221 998 111
E-mail: [email protected]

> Komentáře