FÍHA tralal | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

FÍHA tralal

> Termín

21.9.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-3, 3-6, 6-9

> Popis

Nová koncertní šou skřítka Fíha (Martina Jelenová) plná nejznámějších hitů přichází do vašeho města! Hudební zážitek si i díky úžasné skupině BABY BAND a muzikálovým zpěvačkám (Romana Hudec Orlická a Kristína Adamjak) užije celá rodina. Nejprve děti rozcvičíme (ROZCVIČKA, UKAZOVAČKY, TANI TANI). Naučíme je nejnovější písničku LEPORELO. Vyzkoušíme je, zda znají ovoce (OVOCNÁ PESNIČKA, OVOCNÝ ROCK and ROLL), ochutnáme SLIVKOVÚ PESNIČKU. Napapáme se (AJ JA RÁD PAPÁM), vyčistíme si zoubky (ZUBNÁ KEFKA), uklidíme pokojíček (VEĽKÉ UPRATOVANIE), zabavíme se hrou LETÍ LETÍ. Naučíme se různé ZVIERATKÁ. Zatančíme si na LÚKE i písničku BUM BÁC a BUMBARASA. Pokud nám to prostor dovolí, spolu s dětmi uděláme VLÁČIK TRALALÁČIK a zašleme lásku do celého světa písničkou MOST. Fíha, Myšky z knížky a hudebníci skupiny BABY BAND (bicí nástroje, klávesy, basa) se na vás už velmi těší! Písničky jsou ve slovenském jazyce Délka vystoupení cca 60 minut

> Otevírací doba

17:00 až 18:00

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno
Ulice: Semilasso

> Komentáře