JazzFestBrno dětem 2020 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

JazzFestBrno dětem 2020

> Termín

19.9.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

„JazzFestBrno dětem“ je jednodenní akce plná workshopů a dalších akcí pro děti od roku a půl do patnácti let, kterou pořádá festival „JazzFestBrno“ už druhým rokem. Hlavní motto celé akce zní: „Hrajeme hudbu bez not.“ Jejím cílem je vytvořit dětem prostor pro imitaci, improvizaci a rozvoj jejich fantazie. Společně s lektory jednotlivých kurzů chtějí organizátoři přispět k rozvoji alternativních forem výuky, které stojí v opozici k tradičnímu pojetí hudební výchovy na řadě základních a středních škol. I v letošním ročníku se lze těšit na spolupráci s instrumentalistou Jiřím Slavíkem, nově se workshopu ujme trumpetistka Štěpánka Balcarová. Bubeník Daniel Šoltis bude oproti loňsku pracovat jak s menšími dětmi, kterým ukáže, co je to vlastně rytmus, tak s většími, které si budou moct na vlastní kůži vyzkoušet, co vše obnáší být bubeníkem. Kouzla beatboxu odhalí umělecké duo Saysomething.cz a těšit se návštěvníci mohou i na divadelní představení. Pro nejmenší účastníky si workshop Malý muzikant připravila Zuzana Pohlová. Novinku letošního ročníku představuje hudebně laděná odpočinková zóna, kde si děti (i rodiče) budou moct během celého dne vyrobit různé hudební nástroje, nebo se seznámit například s dětskou citerkou. Program a podrobný popis jednotlivých workshopů lze nalézt na festivalovém webu.

> Otevírací doba

11:00

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno
Ulice: Lidická 50

> Komentáře