Ledový Bedřichovský Bastard | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Ledový Bedřichovský Bastard

> Termín

15.8.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Zveme Vás na dětský závod Bedřichovský bastard. Nejdrsnější překážkový závod Jizerských hor. Datum: sobota 15. srpna 2020 Čas startu: přibližně 14.00, upřesníme Místo startu: Máchovo jezero, rekreační areál Preciosa Způsob startu: hromadný, rozdělený dle věkových kategorií Startovné do 4/ 7/ 2020: 450 Kč Registrace je možná už jen na místě v den závodu. Parkování K areálu závodu není možné zajet vozem! Pouze s povolením obecního úřadu, která bude na místě kontrolovat obecní a státní policie. Prosíme, dodržujte tyto pokyny! Při nedávném jiném závodě na stejném místě došlo k totálnímu kolapsu dopravy tak, že se na místo nemohla dostat ani Zdravotnická záchranná služba! Parkování pro účastníky je vyhrazeno na speciálním parkoviště (mapa zde). Poplatek za parkování na celý den činní 50 Kč, platba na parkovišti. Parkoviště bude označeno cedulemi. Z parkoviště je možné dopravit se pěšky (cca 2 km lesem) nebo využít náš svoz, který bude čekat na parkovišti a po naplnění vyrazí do zázemí závodu. Pokud mikrobus na parkovišti nebude, obsluha parkoviště vám sdělí, za jak dlouho se asi vrátí. Bezpečnostní opatření Dodržujte prosíme aktuální nařízení vlády ČR. Děkujeme! Na místě není třeba mít zakrytá ústa a nos. K dispozici bude desinfekce, využívejte dle uvážení. Dodržujte rozumné rozestupy. Vyzvedávání startovních čísel V hypermarketu Globus Liberec (mapa zde) čtvrtek 13. 8. od 16.00 do 18.00 Na místě závodu, sobota 15. 8. od 10.00 do 13.15 vyzvednutí je možné nejpozději 30 minut před startem vaší vlny čas startu vlny jste si vybírali při registraci a dorazil vám v potvrzovacím e-mailu Časový harmonogram závodu start dětského závodu: cca 14.00 vyhlášení dětského závodu: cca 15.00

> Otevírací doba

dle webu

> Kontakt

Kraj: Liberecký kraj
Město: Doksy
Ulice: Máchovo jezero, rekreační areál Preciosa

> Komentáře