Hvězdárna a planetárium v Hradci Králové pro děti | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Hvězdárna a planetárium v Hradci Králové pro děti

> Termín

17.8.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9

> Popis

Rodiče s dětmi, babičky a dědečkové s vnoučaty přijměte naše pozvání do Hradecké hvězdárny a planetária. Eurocentrum Hradec Králové si pro vás připravilo neobyčejnou exkurzi ve hvězdárně a planetáriu. Průvodce nám zde ukáže hvězdnou oblohu a jednotlivá souhvězdí. Absolvujeme virtuální cestu Sluneční soustavou, podíváme se na krátkou pohádku, která se promítne na polokouli nad našimi hlavami tak, že budeme zcela obklopeni a pohlceni obrazem kolem nás. Pokud nám bude přát počasí, podíváme se i dalekohledem na Slunce. V rámci akce je možnost v patře budovy digitálního planetária navštívit edukativní výstavu Energie - její formy a přeměny. V okolí hvězdárny je k dispozici Planetární stezka - model Sluneční soustavy v měřítku 1:1 miliardě. Stezku si mohou návštěvníci projít v celé trase samostatně. Nejmenší návštěvníci mohou absolvovat pouze úsek stezky k planetě Mars dlouhý cca 230 m od hvězdárny. Akce je zdarma. Vhodná pro děti od 4 do cca 10 let a jejich doprovod. Kapacita omezena, nutná registrace předem! Za každou osobu jednotlivě zde: https://dotaceeu.cz/cs/jak-ziskat-dotaci/akce/putovani/putovani-po-projektech-hvezdarna-a-planetarium-v Sraz v 10:00 na recepci v planetáriu. Kontakt: Ing. Aneta Faina, Eurocentrum Hradec Králové, e-mail: [email protected], tel.: +420 731 643 693

> Otevírací doba

10:00 - 12:00

> Kontakt

Kraj: Královéhradecký kraj
Město: Hradec Králové
Ulice: Hvězdárna a planetárium
Telefon: 731 643 693
E-mail: [email protected]

> Komentáře