Fashion Arena Prague Outlet startuje finální letní výprodeje | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Fashion Arena Prague Outlet startuje finální letní výprodeje

Foto: Surikata PR

> Termín

12.8.2020 - 16.8.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Fashion Arena Prague Outlet chystá ve dnech 12. – 16. srpna zákaznicky velice oblíbené Finální letní slevy, které vzhledem ke stále trvajícím bezpečnostním opatřením prodlužuje na téměř celý týden, oproti minulému roku. Prémiovou módu si tak mohou návštěvníci nakoupit bezpečně a bez dlouhých front v příjemném venkovním prostředí, až s o 80 % výhodnějšími cenami. Největší výprodeje letošní sezóny navíc doprovodí zábavný program, prodloužená otevírací doba i posílená autobusová doprava. Slevy až 80 % ve více jak stovce obchodů světových a českých prémiových módních značek. Oblečení, obuv, sportovní vybavení, šperky, kosmetika, hračky, ale třeba i potřeby pro domácnost – zkrátka pestrý sortiment zboží teď bude ve dnech 12. – 16. srpna dostupnější za ještě výhodnější cenu. Jste-li členy Fashion Clubu, máme pro vás opět extra výhody navíc, neboť finální výprodeje pro vás začínají exkluzivně o den dříve, tedy 11. srpna. Pokud budete chtít speciální cenovou nabídku na zboží uplatnit, stačí, když se v obchodě prokážete členskou kartičkou nebo mobilní aplikací Fashion Clubu. Přehled všech aktuálních nabídek pro VIP členy naleznete na našich webových stránkách, které odtajníme den předem. Pro větší pohodlí prodloužila Fashion Arena Prague Outlet o výprodejovém víkendu také otvírací dobu již od 9:00 a posílila autobusovou dopravu ze stanice metra Depo Hostivař oběma směry. Za nákupy a zábavou Kromě výhodných nákupů poběží v prostorách centra doprovodný program plný zábavy a relaxu pod taktovkou hudební stanice TV Óčko. Osvěžit se můžete v Campari baru (členové Fashion Clubu mají o víkendu 50% slevu na všechny drinky) nebo relaxovat v chill-out zóně hudební stanice Óčko TV, případně si „zahřešit“ u stánku s řemeslnou zmrzlinou Kopeček na kolečku. To vše za maximálních bezpečnostních a hygienických opatření. Pro děti jsou po celý víkend připraveny speciální akce – dětská diskotéka (vždy od 11:00 a následně od 14:00 – 14:30), vystoupení klauna (vždy 12:30 a mezi 16:30 - 17:00) a tvarování z balónků (pravidelně v průběhu soboty a neděle). Dospělé návštěvníky a zároveň hudební nadšence zase potěší koncert talentovaného saxofonisty Saxofrancis (vždy 13:00 – 14:00) a DJ vystoupení.

> Otevírací doba

10:00-20:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha - Štěrboholy
Ulice: Zamenhofova 440
Telefon: +420 234 657 111
E-mail: [email protected]

> Komentáře