Pátrání po Golemovi - venkovní hra pro rodiny s dětmi | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Pátrání po Golemovi - venkovní hra pro rodiny s dětmi

Foto: Nora Nimrichtrová

> Termín

1.8.2020 - 31.12.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Zveme vás na dobrodružnou procházku uličkami Prahy se zkušeným průvodcem. S naší rodinnou hrou objevíte, kde je ukrytý tajemný Golem. Děti i dospělí se formou hry ponoří do záhadných příběhů staré Prahy. Pomocí znamení na tajemné mapě se vydají na objevitelskou cestu k místu, kde Rabi Löw ukryl Golema. Děti se naučí pracovat s mapou, což jistě využijí na vašich dalších dobrodružných výpravách :). Kromě toho se dozvíte spoustu zajímavostí a historek, o kterých jste možná ani nevěděli. Odhalte skoro 500 let staré tajemství, kde ukryli Rudolf II. a Rabi Löw Golema. A nakonec na vás v podzemí Starého Města bude čekat velké překvapení. Trasa začíná u vstupu do Pražského hradu a končí u Staroměstského náměstí. Celá procházka je dlouhá cca 3 km a obsahuje celkem 9 zastavení, trvá necelé 2 hodiny a bude vám k dispozici certifikovaný průvodce. Každé zastavení vás přivede k nějaké zajímavé památce, kde se hráči dozvědí poutavou formou její historii. Vše je spojené do smyšleného příběhu, na jehož konci hráči objeví, kde je ukrytý legendární Golem. Koná se za každého počasí, ruší se jen při jeho extrémní nepřízni. Těšíme se na vás!

> Otevírací doba

14:00-16:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: praha 11
Ulice: Steinerova 20 20
Telefon: +420777266601
E-mail: [email protected]

> Komentáře