Food festival v Kadani 2020 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Food festival v Kadani 2020

> Termín

13.9.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Druhý ročník gastronomického svátku. V rámci druhého ročníku Food festivalu v Kadani k nám opět zavítají známí kuchaři v čele s Tomášem Kalinou. Můžete se těšit na thajskou, španělskou, americkou, korejskou kuchyni a mnoho dalšího. Novinkou a překvapením bude pro fajnšmekry Hmyz na talíři, autoři tohoto projektu Vám mimo jiné předvedou i úpravu krokodýlího, žabího a hadího masa. Milovníci konzervativnějších jídel si jistě zamilují tradiční italské dobroty Tomáše Juříka. Letos také přivítáme místního kadaňského kuchaře Martina Skýbu s ukázkami argentinské kuchyně a protože chutě Latinské Ameriky jsou rozmanité, ochutnáme také mexické speciality Jana Weisnera. Součástí festivalu budou i prodejci různých druhů občerstvení. Od dobré kávy, italských specialit, lahodné čokolády, přes vegetariánskou kuchyni, rozmanité štrůdly, barevné makronky až ke kvalitnímu pivu a vínu. Každý si přijde na své a všechny chutě budou uspokojeny. Zájemci o degustaci vymazlených porciček z pánví našich kuchařských es si musí dopředu zajistit Food kartu, která bude v předprodeji začátkem července v Turistickém informačním centru. Cena je 180 Kč za celé šestichodové menu. Neváhejte s jejím pořízením – množství porcí, které lze vydat za jeden den je omezené. Food festival bude otevřen od 10.00 do 17.00 hodin. Majitelům Food karet doporučujeme chodit průběžně, aby se vyhnuli velkým frontám. Na všechny s kartou se dostane a možná i na někoho navíc. Příbory s sebou! Celý den Vám svým ,,gastro jazzem“ navíc zpříjemní Martin Rufert Quartet a známé hity zahrají OGGE ze Žatce. Pro děti je připravená sladká čokoládová dílnička a skákací hrad.

> Otevírací doba

10.00-17:00

> Kontakt

Kraj: Ústecký kraj
Město: Kadaň
Ulice: Kulturní zařízení Kadaň, Čechova 147

> Komentáře