Cval staletími: Legenda jménem Velká pardubická | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Cval staletími: Legenda jménem Velká pardubická

> Termín

7.8.2020-14.10.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Od 7. 8. do 14. 10. 2020, výstavní prostor Mázhauzu na Pernštýnském náměstí, vstup zdarma. V letošním roce se Pardubice staly nositelem mimořádného putovního titulu Evropské město koní, které si od roku 2016 předávají města sdružená v síti EURO EQUUS. Součástí tohoto projektu je mnoho akcí souvisejících s dostihy a chovem koní na Pardubicku a jednou z nich je i výstava uskutečněná ke 130. ročníku slavné Velké pardubické. Ačkoli nás nepříliš rozlehlý sál poněkud limituje, díky nádherným dokumentačním, ale i žánrovým fotografiím nastíníme historii světově proslulé steeplechase. Nebudou chybět ani trojrozměrné exponáty nejen ze sbírek Východočeského muzea v Pardubicích, ale také například Národního památkového ústavu, Regionálního muzea ve Vysokém Mýtě nebo soukromých majitelů. Některé z těchto předmětů nebyly dosud veřejnosti prezentovány, jiné jsou vystavovány jen sporadicky. Těšit se můžete na takové skvosty, jako jsou osobní předměty vynikajícího armádního jezdce kpt. Rudolfa Poplera nebo Laty Brandisové, jediné ženy, která kdy Velkou pardubickou vyhrála. Výstavu připravuje Magistrát města Pardubic ve spolupráci s Východočeským muzeem v Pardubicích.

> Otevírací doba

dle otevírací doby

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Pardubice
Ulice: Pernštýnské náměstí 3
Telefon: 734 783 596
E-mail: [email protected]

> Komentáře