DĚTSKÉ ZÁVODY DR. MAX BĚHEJ LESY BOLETICE | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

DĚTSKÉ ZÁVODY DR. MAX BĚHEJ LESY BOLETICE

> Termín

12.9.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Poznejte méně známá zákoutí Šumavy. Běhej lesy Boletice zavítá do ještě nedávno uzavřeného vojenského prostoru Boletice k nejvýše položenému českému rybníku Olšina. Proběhněte se po šumavských lesích a hájích a pokochejte se panoramaty celého šumavského pohoří. Děti čeká trasa vzdálená od 500 metrů do 1 kilometru po měkkém povrchu, lesních stezkách v krásné šumavské přírodě. Ve startovním balíčku najde každý malý závodník tričko Běhej lesy. Před startem závodu čeká závodníky rozcvička na zahřátí a v cíli pak každý běžec obdrží originální dřevěnou medaili. V zázemí závodu na závodníky čeká bohatý doprovodný program pro celou rodinu. Malí závoďáci se dozví o tom, jak se chovat k lesů, jak poznat stromy či stopy zvířat. A pokud si i vy chcete zaběhnout dospělý závod, můžete si vybrat ze dvou délek tras. Na výběr je 13 a 20 kilometrů. Hned z několika míst na trati uvidíte okolní úchvatnou krajinu ve scenériích, jaké se vám nikde jinde nenaskytnou. Můžete se kochat pohledem na Kleť, Plechý nebo rakouský Hochficht. Starty dětských závodů jsou rozděleny podle věkových kategori do 5 startů (rozdělení do jednotlivých startů 1-5 mají děti uvedené na startovních číslech) Ročníky Kategorie Trať 2014 a mladší Benjamínci 500 m (START 1) 2012 - 2013 Předžáci 500 m (START 2) 2010 - 2011 Nejmladší žáci 1 km (START 3) 2008 - 2009 Mladší žáci 1 km (START 4) 2006 - 2007 Starší žáci 1 km (START 5) CO ZAHRNUJE STARTOVNÉ Startovní číslo s měřícím čipem a s dárky od partnerů Jméno na startovním čísle při registraci a úhradě startovného nejpozději 23.8. Šatna, úschovna, mobilní toalety, umývací žlaby Občerstvení v cíli Zdravotní služba Účastnická dřevěná medaile SMS s cílovým časem Fotografie a diplom ke stažení zdarma Prodejní stánky partnerů s občerstvením Bavlněné tričko z limitované edice Běhej lesy od hlavního partnera Dr.Maxe První tři závodníci v kategoriích obdrží věcné ceny

> Otevírací doba

15:00 - 21:00

> Kontakt

Kraj: Jihočeský kraj
Město: Olšina
Ulice: Olšina
Telefon: 601 555 320
E-mail: [email protected]

> Komentáře