Muzikálový týden s angličtinou | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Muzikálový týden s angličtinou

Foto: Anna Pedretti

> Termín

10.08.2020-14.08.2020
17.08.2020-21.08.2020
24.08.2020-28.08.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Prádelna jako každý rok ožije dětským smíchem a kreativitou! Tentokrát nás čeká multižánrové téma MUZIKÁL! Muzikál v sobě snoubí rozmanitou paletu činností: hudbu a zpěv, tanec a pohyb, jevištní vystupování, ale také třeba výrobu kulis a kostýmů. Cílem je, aby si děti měly šanci vyzkoušet, který obor je jim blízký a zjistit, čemu se třeba (ve školním roce) budou chtít věnovat do větší hloubky. Přirozenou součástí našich táborů je angličtina – s dětmi nacvičujeme anglické písničky, angličtinu zapojujeme do výkladu i dalších aktivit. HUDBA dětem otevírá nové obzory a zapojuje další smysly. Na děti čeká klavír, cimbál, kytara, flétny, Orffovy nástroje, spousta písniček, inspirativní melodie a hudební hry. Necháme volnost v utváření nových hudebních uskupení, duet, trií či kapel, tu a tam se objeví nějaká zajímavá muzikálová hvězda nebo třeba pěvecký sbor. Rozvíjíme schopnosti dětí, které už s hudbou zkušenosti mají a zároveň inspirujeme děti, které se s hudbou teprve blíže seznámí. TANEC je přirozený pohyb, a tak ho i vnímáme. Naše lektorky přednostně volí styl a hudební předlohu dle přání dětí. DRAMA ve smyslu jevištního představení, které převede na scénu konkrétní příběh dětem umožní vyzkoušet svůj přirozený talent k “předvádění se” a hraní rolí. Nedílnou součástí je i příprava a výroba kostýmů, která děti nesmírně baví. Program doplní tematický výlet, kterým bude návštěva divadla. Ale ne ledajaká! Děti nahlédnou do zákulisí na přípravu představení, aby načerpaly inspiraci na své vlastní vystoupení. Samozřejmostí je i častý pobyt venku. Máme výhodu, že Prádelnu obklopuje velká zahrada a za rohem máme park Sacre Coeur. Závěr týdne patří oblíbenému představení, které je odměnou jak pro rodiče, tak hlavně pro děti. Nechte se překvapit, co vaše šikovné děti za pouhý týden zvládnou! PŘEDPOKLÁDANÝ VĚK: 6–12 let KAPACITA: 10–15 dětí POŽADAVKY NA DÍTĚ: zkušenosti s oborem: ano i ne pohodlné oblečení na cvičení, láhev na pití, přezůvky pracovní oblečení nebo zástěra, hudební nástroj – pokud vlastní CENA: 4 900 Kč Sleva za hromadnou objednávku 5 % (např. při účasti sourozence nebo kamaráda) Sleva pro rezidenty Praha 5 a 6 na www.aktivnimesto.cz PODMÍNKY obecně: Tábory jsou celodenní, od pondělí do pátku Příchod vždy mezi 8:30–9:30 Program: 9:30–16:30 Odchod mezi 16:30–17:30 CENA vždy zahrnuje: celodenní program a péči dvou kvalifikovaných lektorů celodenní stravování (dvouchodové obědy, 2 × svačinu, pitný režim) 1 až 2 výlety během týdne včetně vstupného úrazové pojištění veškeré pomůcky, vybavení a materiál pronájem prostor

> Otevírací doba

8:30 - 17:30, pondělí až pátek

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 5
Ulice: Holečkova 38
Telefon: 737420288
E-mail: [email protected]

> Komentáře