Za školy na klasiku | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Za školy na klasiku

Foto: Jan Kolman

> Termín

1.9.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9

> Popis

Komentovaný rodinný koncert WOLFGANG AMADEUS MOZART Figarova svatba, předehra LUDWIG VAN BEETHOVEN Egmont, předehra PETR ILJIČ ČAJKOVSKIJ Louskáček, suita MAURICE RAVEL Bolero Jan CINA, Anna DUCHAŇOVÁ | průvodci SYMFONICKÝ ORCHESTR HL. M. PRAHY FOK Tomáš BRAUNER | dirigent Oslavou a dárkem k prvnímu školnímu dni bude mimořádný koncert v nádherné Smetanově síni Obecního domu. Malým i velkým posluchačům představí Symfonický orchestr hl. m. Prahy FOK pod taktovkou šéfdirigenta Tomáše Braunera slavné kousky světové klasiky. Hudbou Beethovena či Čajkovského nás hravě provede Jan Cina, který si tentokrát pozval na pomoc herečku Annu Duchaňovou. Koncert je určen pro zvídavé děti od 5 do 10 let a jejich neméně zapálený doprovod. Koncert předchází hravé interaktivní výpravě po stopách slavných skladatelů v kostele sv. Šimona a Judy: 5. 9. 2020 12:00 – 18:00 6. 9. 2020 10:00 – 16:00 Vydejte se na interaktivní putování kostelem sv. Šimona a Judy a seznamte se s hvězdami světové klasické hudby Mozartem, Beethovenem, Čajkovským a Debussym. Vyzkoušíte si, jak se hudba poslouchá, ale také jak se na ni tancuje či dokonce maluje. Po stopách skladatelů se vydáte hned do čtyř evropských zemí a možná dojde i na místní lahůdky. Bojovka je určena pro děti od 5 do 10 let. Vstup na trasu každou půl a celou hodinu (poslední vstup 1 hodinu před koncem programu). Délka hry cca 2 hodiny. Vstup zdarma – rezervace míst na [email protected], vstup možný i bez rezervace dle aktuální obsazenosti.

> Otevírací doba

14:00 - 15:30

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 1
Ulice: nám. Republiky 5
Telefon: 222002336
E-mail: [email protected]

> Komentáře