Odpoledne na Divokém západě | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Odpoledne na Divokém západě

Foto: Petra Michlová

> Termín

2.7.2020
7.7.2020
9.7.2020
14.7.2020
16.7.2020
21.7.2020
23.7.2020
28.7.2020
30.7.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Brány West Parku jsou již definitivně otevřené. Pokud vymýšlíte program pro své ratoleti nebo si jen chcete užít prima odpoledne, dorazte k nám mezi indiány, kovboje, zlatokopy a další obyvatele Divokého západu! Samozřejmě pro vás bude připravena spousta zábavy, her a dovedností. Co vás čeká: Nahlédnete do nezkreslené historie osidlování amerického západu. Stanete se na chvíli indiánem, kovbojem nebo zlatokopem a vyzkoušíte si jejich život na vlastní kůži! Naučíte se střílet z luku, házet tomahawkem, rýžovat zlato, lovit mustangy nebo házet lasem. Můžete se stát pomocníkem našeho šerifa a vyfotit se s ním v jeho voze nebo ochutnat speciality z Divokého západu. Čekají na vás také muzejní expozice obohacené o celou řadu autentických exponátů dovezených z USA a spoustu zábavných aktivit. V neposlední řadě si zatančíte s indiány nebo uvidíte, jak naši kovbojové ovládají biče či lasa. Odpoledne pak vyvrcholí soutěží v lasování! Komentované prohlídky muzea proběhnou ve 14:30 a 16:30 hodin. Těšíme se na vás! Upozornění: Program i aktivity budou probíhat za zpřísněných hygienických opatření. U vstupu i na dalších místěch v areálu bude umístěna desinfekce na ruce. Ve vlastním zájmu ji používejte. U aktivit dodržujte předepsaný 2 m rozestup a ve vnitřních prostorách mějte ústa i nos zakryté rouškou či šátkem. Některé aktivity jako např. malování na obličej bohužel nebude z hygienických důvodů možné provozovat. Děkujeme za pochopení a doufáme, že nutná opatření nepokazí vaše zážitky.

> Otevírací doba

14.00-18:00

> Kontakt

Kraj: Plzeňský kraj
Město: Plzeň
Ulice: Radčická 109
Telefon: +420 606 77 44 91
E-mail: [email protected]

> Komentáře