Příměstský výtvarný tábor | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Příměstský výtvarný tábor

Foto: Alžběta Semrádová

> Termín

13.7.2020 - 17.7.2020
18.8.2020 - 20.8.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Paměť krajiny Jakou proměnou krajina prochází a jaká je její paměť? Jaká byla krajina minulosti, viděná očima romantiků a jaké ukryté poklady a příběhy může nabídnout pozorným poutníkům? Jak může odrážet naše vlastní pocity? A jaké krásy nabízí těm, kteří se na ni podívají pod lupou? Budeme se zamýšlet nad krajinou kolem nás a na otázky odpovídat výtvarnou tvorbou. Od krajiny minulosti se pokusíme dojít až do krajiny snů. Tábor bude navazovat na výstavu Máchovskou krajinou, uspořádanou k 210. výročí narození Karla Hynka Máchy. Inspirací nám budou díla od romantismu Antonína Mánesa přes surrealismus Jindřicha Štyrského až po současníky Patrika Hábla nebo Jana Híska. Nezapomeneme však ani na krajinu, která nás nejvíce obklopuje, na České středohoří. Termíny a cena: 13.–17. 7. 2020, od 9 do 16 hodin / 1500 Kč 18.–20. 8. 2020, od 9 do 16 hodin (zkrácený termín) / 900 Kč (v ceně je výtvarný materiál a obědy) Výtvarný tábor je určen dětem ve věku 9–13 let, maximální počet účastníků je 20. Lektorky: Alžběta Semrádová, Anna Chmelová Rezervace a dotazy posílejte na adresu [email protected].

> Otevírací doba

9:00-16:00

> Kontakt

Kraj: Ústecký kraj
Město: Litoměřice
Ulice: Michalská, 7
Telefon: 724856937
E-mail: [email protected]

> Komentáře