Běhej lesy Vysočina - Dětské závody Dr.Maxe a VoltaRUN | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Běhej lesy Vysočina - Dětské závody Dr.Maxe a VoltaRUN

> Fotogalerie

> Termín

06.06.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Seriál Běhej lesy není určený jen dospělým, má také svou dětskou variantu. Ta je pro všechny děti do patnácti let. Nádherná příroda bohatá na skalní útvary, skalní města a lesy skrývající gotické hrady, zříceniny a lidové roubenky, to je Vysočina. Ubytovat se můžete třeba u Sněhurky či Rumcajse v nedaleké pohádkové vesničce. Závod Běhej lesy Vysočina vás zavede ke skalám Žďárských vrchů. Seriál není určený jen dospělým, ale i dětem, které budou závodit na trasách 500 metrů a 1 kilometr. Na malé závodníky čekají trasy po měkkém povrchu, lesních stezkách v krásné české přírodě. Ve startovním balíčku najde každý malý závodník tričko Běhej lesy. Před startem závodu čeká závodníky rozcvička na zahřátí a v cíli pak každý běžec obdrží originální dřevěnou medaili. Ročníky Kategorie Trať 2014 a mladší Benjamínci 500 m (START 1) 2012 - 2013 Předžáci 500 m (START 2) 2010 - 2011 Nejmladší žáci 1 km (START 3) 2008 - 2009 Mladší žáci 1 km (START 4) 2006 - 2007 Starší žáci 1 km (START 5) Co zahrnuje startovné? - Startovní číslo s měřícím čipem a s dárky od partnerů - Jméno na startovním čísle při registraci a úhradě startovného nejpozději 20.5. - Šatna, úschovna, mobilní toalety, umývací žlaby - Občerstvení v cíli - Zdravotní služba - Účastnická dřevěná medaile - SMS s cílovým časem - Fotografie a diplom ke stažení zdarma - Prodejní stánky partnerů s občerstvením - Bavlněné tričko z limitované edice Běhej lesy od hlavního partnera Dr.Maxe - První tři závodníci v kategoriích obdrží věcné ceny A pokud si i vy chcete zaběhnout dospělý závod, můžete si vybrat z několika možností. Na výběr jsou klasické 21 km a 12 km. A nebo si letos odběhnout či odšlapat historicky první VoltaRUN, kratší trasu o 4 km pro malé i velké, rodiny, pro doprovod závodníků, hendikepované nebo pro ty, kteří si zatím na klasické trasy seriálu Běhej lesy netroufnou. Více informací najdete zde:https://behejlesy.cz/cms.front.page/page/599 Při závodě Běhej lesy Vysočina se proběhnete mělkými širokými údolími i po mírně zvlněných hřbetech, které v této oblasti vznikaly postupně už od prahor a patří tak k nejstarším celkům Českého masívu.

> Otevírací doba

08:00-18:00

> Kontakt

Kraj: Vysočina
Město: Milovy
Ulice: Milovy
Telefon: +420 721 858 438
E-mail: [email protected]

> Komentáře