Žernovský bajk | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Žernovský bajk

> Termín

13.6.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

XVIII. ročník Žernovského bajku se uskuteční v podobném formátu jako předešlý ročník. Prvních deset ročníků bylo pro všechny věkové kategorie. Dalších pět zase jen pro děti. Poslední roky jsme se vrátili k netypickému 13 km dlouhému okruhu. Vždy měla ovšem trasa společná témata: vedla Babiččiným údolím, nebyla technicky složitá, ale měla pár technických úseků. Nová „dospělácká“ trať nabízí to nejlepší, co v okolí Žernova najdete. A také kam nás pustí. Oproti loňské verzi se nám povedlo zcela vynechat asfaltové přejezdy a naopak pojedeme dále a hlouběji směrem ke Slatině. Dále se dostaneme až ke Starému bělidlu, na Kamennou podlahu, přejedeme historické lávky a mosty, nádherná údolí Hlubokého potoka, traverzy na Skalce. Zkrátka vymeteme každou pěšinku podél Úpy pod Žernovem. Povolení projíždět máme jen na jeden konkrétní den. A bez „závodčích motorek.“ Dětská trasa měří něco málo přes dva kilometry. A proč máme v mottu „víc než závod?“ Protože máme opravdu kategorie od nejmenších, až po 70+. Dále fitness jízdu i kategorii „big“ nad 100 kg. Chceme, abyste si k nám přijeli užít odpoledne. Součástí programu tak budou hry pro děti, skákací hrad, koncerty kapel Benjamings clan, Tři ségry Banditos, Rizikové pracoviště a trial show exhibice.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Královéhradecký kraj
Město: Žernov
Ulice: Sokolovna Žernov

> Komentáře