DSJ Camp | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

DSJ Camp

> Termín

02.08.2020- 15.08.2020

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Celotáborová hra U nás na táboře má celotáborovku na starost především Honza Bejblík. Od návrhu tématu hry přes přípravu rekvizit až po samotné provedení. Každou etapu celotáborovky má vždy pečlivě připravenou až do posledního detailu a není snad hra, která by se táborníkům nelíbila. A co připraví letos, na to si musíme ještě chvilku počkat. Diskotéky a táboráky Čtyřikrát i více během tábora se koná diskotéka. Jedná se o oblíbenou zábavu pro kluky i holky. Střídají se rychlé písničky společně s „ploužáky“, které jsou doplněny soutěžemi i pěveckými vystoupeními našich vedoucích. Samozřejmostí jsou i táboráky, tedy společné zpívání u ohně spojené s opékáním. Rehabilitace Rehabilitace je zahájena pravidelnými ranními rozcvičkami (protahovacími cviky a joggingem). Pokračuje třiceti minutovými bloky během dopoledního či odpoledního programu.

> Otevírací doba

pobytový tábor

> Kontakt

Kraj: Královéhradecký kraj
Město: Želejov
Ulice: Borek 15
Telefon: 721 749 873
E-mail: [email protected]

> Komentáře