Příměstský VÝTVARNÝ TÁBOR PRO DĚTI | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Příměstský VÝTVARNÝ TÁBOR PRO DĚTI

> Termín

13.7.2020-17.7.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

2. ročník výtvarných táborů v Domě pod jasanem, kdy jsou pro děti připraveny: Spousty tvoření, hry, výtvarné projekty, pomůcky, materiály i vedoucí. Letos budeme zvýšeně dbát na preventivní opatření,děti budou v menších skupinách a především budou pracovat a pobývat venku. Výtvarným technikám se věnujeme celých 5 dnů, jsou připraveny lehčí i obtížnější verze všech výrobků. Tvoření se bude prolínat s hrami a pobytem venku. Víme, že některé děti chtějí více volna a některé potřebují pracovat stále - na všechny jsme připravení. Tábor je veden individuálně. Činnosti jsou připravené pro věkové kategorie: 5-9 let a 10- 14 let. Skupinky vede instruktor a odborný dozor zajišťují lektoři tkalcovského muzea. Pro děti jsou připraveny individuální a společné výtvarné projekty Výtvarné techniky zaměřená na řemesla: Křišťálová pryskyřice, powertex, keramická hlína, textil.... Přesný program bude upřesněn. Po celý týden budou plnit úkoly v celotáborové hře. Od 8 hodin do 16 hodin. Nebo dle dohody a potřeb rodičů. Pitný režim zajištěn. Děti pracují v malých skupinách. Po přihlášení ve formuláři níže Vám přijede ještě jedna přihláška a informace o platbách nebo možnosti fakturování (např. kdy tábor proplatí zaměstnavatel), a to bude, co se týká papírování všechno. Navíc stačí vyplnit jen elektronicky (šetříme naše lesy). Podrobný program, jídelníček a organizace tábora bude rozesílán před táborem.

> Otevírací doba

8:00 - 16:00

> Kontakt

Kraj: Královéhradecký kraj
Město: Trutnov
Ulice: U Božích muk 22
Telefon: 736 275 025
E-mail: [email protected]

> Komentáře