PONEC ONLINE: Haló? Je tam někdo? Posílání zprávy nejen o tanci do vesmíru | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

PONEC ONLINE: Haló? Je tam někdo? Posílání zprávy nejen o tanci do vesmíru

> Termín

5.4.2020 - 12.4.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

PUSŤTE SI TANEC DOMŮ! Podívejte se tento týden na film family friendly, užijte si taneční kino z bezpečí obýváku a podpořte umělce, kteří nyní nemohou hrát! Odkaz bude dostupný celý týden od 5. 4. do 12. 4., abyste sami vybrali nejvhodnější čas pro rodinnou projekci. O FILMU Haló? Je tam někdo? Posílání zprávy nejen o tanci do vesmíru věk: 6+ ❓Co má společné sci-fi a tanec? ❓Kdo je Franta, Luka, Adéla, Lenka a Helenka? ❓Jak vypadaly stopy života na planetě Zemi před epidemii COVID 19? Otevíráme archiv skupiny TEMPORARY COLLECTIVE – (Tereza Ondrová, Petra Tejnorová, Marek Bartoš a Dominik Žižka) a na několik dní pouštíme do virtuálního prostoru krátký dokument z roku 2017 - na kterém se autorsky podíleli žáci druhého stupně základních škol. Tento netradiční krátký film je určený nejenom dětem, ale i dospělým, kteří mají rádi sci-fi, tanec a další dobrodružství. Nejvzdálenější lidské sondy se dostávají za hranice sluneční soustavy, první zpráva nesla název PIONNEER 10 a byla odeslána v roce 1971, tyto zprávy nesou vzkazy pro případné mimozemské nálezce. Existuje v nekonečném kosmu další civilizace? JAK NÁS MŮŽETE PODPOŘIT? Podporu umělcům a jejich týmům můžete vyjádřit libovolnou částkou na platformách: → DONIO.CZ: donio.cz/Ponec → DARUJME.CZ: darujme.cz/projekt/1201914 Pomůžete nám i tím, že tento film budete sdílet se svými přáteli! KOMU POMŮŽETE? Umělcům „na volné noze“, což jsou všichni, kteří u nás pracují a nejenže pro vás tvoří taneční umění, ale také učí taneční a pohybovou výchovu na školách, vedou středeční studia pro děti, seniory a dospělé či učí na ZUŠ. Všechny tyto aktivity byly ze dne na den zrušeny bez nároku na kompenzaci. Bez vás pro ně následky nouzového stavu mohou být likvidační. Současná česká taneční scéna vás potřebuje!

> Otevírací doba

Dostupné online

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 3 - Žižkov
Ulice: Divadlo Ponec, Husitská 899/24A

> Komentáře