Příměstské kempy děti zabaví a naučí novým sportům | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Příměstské kempy děti zabaví a naučí novým sportům

Foto: Zuzana Rybářová

> Termín

01.07.2020-28.08.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Příměstské kempy děti zabaví a naučí novým sportům Sportovní příměstské kempy jsou čím dál oblíbenější. Děti si tady vyzkoušejí rozmanité pohybové aktivity, ale také se naučí základy mnoha sportovních disciplín, k nimž se v běžném školním roce nedostanou. Rodiče mohou i v létě v klidu pracovat a přitom vědí, že o jejich děti je nejen dobře postaráno, ale že se i skvěle baví. Cílem kurzů je děti smysluplně zabavit v době, kdy se jim rodiče nemohou věnovat, dopřát jim rozmanité pohybové aktivity, a třeba je i naučit základy sportovních disciplín, které jinak nemají možnost si v běžném školním roce vyzkoušet. Dětské tělocvičny Monkey’s Gym letos pořádají letní kempy pro děti od 4 do 10 let a výběr sportů je skutečně velký: Každoročně nejoblíbenější jsou kempy in-line bruslení. Letošní novinkou pak budou outdoorové kempy, kdy lektoři s dětmi intenzivně a v přírodním prostředí procvičí každý den jinou dovednost od oblíbených in-line bruslí, přes kolo, lezení, outdoor posilovnu, atletiku v přírodě či lanové překážky. Kemp sportovní všestrannosti je zase plný populárních i méně známých sportů, a děti se tak seznámí se základy gymnastiky, atletiky, minigolfu, míčových her, vyzkouší si lukostřelbu, přetahovanou lanem, kroket, skoky na trampolíně či badminton. I přes velkou popularitu atletiky u nás děti bohužel nemají moc možností setkat se s jednotlivými disciplínami v praxi. Právě to jim umožní lektoři na atletických kempech Monkey’s Gym. V kempu míčových her čeká na děti každý den trochu jiná zábavná aktivita s míčem, aby na konci týdne měly základy všech míčových sportů. V tanečních kempech Monkey’s Gym se pak děti každý den naučí jiný tanec a společně nacvičí představení pro rodiče, které jim poslední den kempu předvedou! Místo: Monkey´s Gym, pobočky Galerie Harfa a OC Šestka Termíny: 1. 7. až 28. 8. 2020, ve všední dny od 8:30 do 13:00 Více informací na webu!

> Otevírací doba

08:30-13:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 9
Ulice: Českomoravská 2420/15a
Telefon: +420 775 161 611
E-mail: [email protected]

> Komentáře