Naučná cyklostezka Jízda za zvířátky | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Naučná cyklostezka Jízda za zvířátky

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Jízda za zvířátky je název nové zábavně naučné cyklostezky ve Svatém Petru ve Špindlerově Mlýně. Nahlédněte do světa obyvatel krkonošských lesů. Na každém z celkem 7 stanovišť se dozvíte víc o životě jednoho ze zvířátek, které můžete při troše štěstí potkat na procházce krkonošskou přírodou. Celou cyklostezkou vás budou provázet Lesani, pozorovatelé zvířecího světa, kteří se za zvířata převlékají, aby je při pozorování nevyplašili. Díky svému profilu je Jízda za zvířátky ideální pro cyklisty, vydat se na ni můžete ale také na koloběžce, s kočárkem nebo i pěšky. Trasa cyklostezky začíná u horní stanice lanovky innogy line na Pláni, je dlouhá celkem 7,7 km a vede zpět do Svatého Petra, téměř celou dobu z kopce. Na start cyklostezky pohodlně vyjedete lanovkou. Kočárky, kola i koloběžky mají dopravu zdarma. Než vyrazíte poznávat život krkonošských lesů, nezapomeňte si vyzvednout průvodní mapku k cyklostezce v infocentru ve Svatém Petru.

> Otevírací doba

Přístupné bez omezení (mapka se vydává v infocentru)

> Kontakt

Kraj: Královéhradecký kraj
Město: Svatý Petr

> Komentáře