Letní tábor pro nejmenší 2020 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Letní tábor pro nejmenší 2020

> Termín

28.7.2020-6.8.2020
6.8.2020-15.8.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9

> Popis

Můj první letní tábor Letní tábory pro děti 6-9 let. Zvýšená péče zkušených vedoucích s mateřským přístupem. Rozmanitější činnosti, střídající se v kratších časových úsecích. pohádka na dobrou noc, časté pochvaly a odměny. Lehké ochutnávky všeho, co patří k dětskému táboru – noční procházka pro nebojácné, diskotéky, hraní v přírodě, táboráčky. Bezedná studnice nových zážitků a životní zkušenosti malého tvorečka, hra s příběhem na každém turnuse. Tábor na zkoušku - zkrácený pobyt U všech dvoutýdenních termínů tábora pro nejmenší můžete požadovat zkrácený pobyt pro začínajícího táborníka. Stačí požadavek zvolit v přihlášce. Cena zkráceného pobytu je za 8 dní (7 nocí). Pokud se dítě rozhodne v průběhu tábora svůj pobyt prodloužit na celý turnus, dáte nám vědět a doplatíte pobyt pouze do částky celého turnusu, čili běžnou cenu. Rovněž můžete dodatečně požadovat zpáteční autobusovou dopravu. Pro zkrácený termín je určen první týden každého dvoutýdenního turnusu. Zpáteční dopravu nezajišťujeme, dítě si musíte sami z tábora odvézt. U společné autobusové dopravy do tábora z Prahy nebo Plzně platíte jen jednu cestu, z HK a Pardubic ji máte v ceně.

> Otevírací doba

pobytový tábor

> Kontakt

Kraj: Královéhradecký kraj
Město: Nová Paka
Ulice: Nová Paka
Telefon: 733 387 057
E-mail: [email protected]

> Komentáře