V Atriu Flora proběhne další ročník oblíbené akce Army den | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

V Atriu Flora proběhne další ročník oblíbené akce Army den

Foto: Atrium Flora

> Termín

22.4.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Ve středu 22. dubna 2020 od 9 do 18 hodin se v obchodním centru Atrium Flora uskuteční oblíbený Army den, který představí to nejzajímavější z armádní techniky, výstroje a výzbroje. Bohatý program připravuje obchodní centrum ve spolupráci s Armádou České republiky. Již pátý ročník Army dne přinese to nejzajímavější z činnosti vojáků pro malé i velké diváky. Celým dnem bude návštěvníky provázet Miroslav Vaňura. Mezi novinkami uvidíte bojové vozidlo pěchoty BVP-2 a lehký tank československé konstrukce LT vz. 38, který potěší hlavně milovníky historie. Největším lákadlem pak bude 50tunový tank T-72M4CZ. Nebude chybět ani obrněný transportér Pandur, samohybná kanonová houfnice Dana, odminovací komplet Božena nebo bojový člun. Výstavu doplní i takové exponáty, jako je bezpilotní prostředek vzdušného průzkumu Raven či pyrotechnický robot. Těšit se ale můžete například také na ukázky RC modelů tanků a vojenských vozidel, které docení jak děti, tak modeláři a armádní nadšenci. Pro akčnější povahy bude v prostoru obchodního centra k dispozici airsoftová střelnice. Na hlavním pódiu vojáci předvedou ukázky boje zblízka, slaňování, vojenské kynologie a přehlídku armádních uniforem. Vlastní vystoupení připravují i příslušníci Čestné stráže AČR. Setkáte se také s celou řadou úspěšných sportovců, kteří si nachystali ukázky biketrialu, aerobiku, karate a šermu. Kulturní zpestření mimo jiné zajistí vojenský umělecký soubor Ondráš. Zájemci si budou moci vyzkoušet test fyzické zdatnosti, kterým musí projít všichni uchazeči o službu profesionálního vojáka. Na ty nejlepší čekají věcné ceny v podobě hodinek či poukazů k nákupu v obchodech Atria Flora. Nenechte si ujít tuto dlouho očekávanou a programově pestrou událost, která se koná jen jednou za rok. Celá akce je pro veřejnost zdarma. Kompletní program najdete na webových stránkách http://www.atrium-flora.cz/ nebo na https://www.facebook.com/AtriumFlora.

> Otevírací doba

06:00 - 24:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 3
Ulice: Vinohradská 2828/151
Telefon: +420 255 741 704
E-mail: [email protected]

> Komentáře