Sousedský Karneval | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Sousedský Karneval

> Termín

15.3.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Sousedský karnevalje komunitní akce pořádaná spolkem Šťastné Židenice a dobrovolníky. Těšit se můžete na zábavná stanoviště pro děti, hry, taneční workshop, dětskou diskotéku, malování na obličej, originální foto koutek a samozřejmě soutěž o nejzdařilejší masku. Celou akcí vás provede Eva Koupová. Tým Bat Beerhouse pro návštěvníky opět připraví na míru připravené dětské menu. Každé dítě, které splní úkoly na alespoň čtyřech zábavných stanovištích, od nás obdrží malou odměnu. Zábavná stanoviště: DDM Helceletka - pobočka Fantázie Přírodovědná stanice Kamenačky Výtvarná dílna Spolek Šťastné Židenice 69. skautský oddíl "Modrý delfín" Malování na obličej (50 kč/ obličej) Zakoupení karnevalového menu u obsluhy Bat Beerhouse Kapacita karnevalu je omezena, proto neváhejte s nákupem vstupenek Přednost mají jako vždy dobrovolníci, kteří s námi budou akci připravovat, nebo nám s ní pomůžou v den akce. Dobrovolníci mají místa jistá a navíc je pro ně akce zdarma. Pokud se chcete stát karnevalovým dobrovolníkem, hlaste se na [email protected] (Uveďte jméno, příjmení a počet dětí účastnících se akce). Podrobnosti pro dobrovolníky zveřejníme již brzy na naší stránce. Vstupné 80 kč vybíráme pouze za děti účastnící se Karnevalu, pro jejich doprovod je akce zdarma. Vstupenky v prodeji od 11.2.

> Otevírací doba

v 15:00 až 19:00

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno
Ulice: Juliánovské náměstí 2
Telefon: 799 990 155
E-mail: [email protected]

> Komentáře