2. mimořádná prohlídka v roce 2020 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

2. mimořádná prohlídka v roce 2020

> Termín

29.2.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

9-14

> Popis

Trasa je vedena vchodovým srubem K - S 12a, po svážnici (šikmý výtah), přes filtrovnu, kolem strojovny/elektrárny, hlavním muničním skladem M1, přes výhybnu, válečnými kasárnami, do skladiště M2 pod srubem K - S 12, určeným pro dělovou otočnou a výsuvnou věž. Zde návštěvníky čeká při výstupu na horní patro objektu 297 schodů. Odměnou jim za sportovní výkon bude možnost důkladně si prohlídnout místo, kde se měl nacházet jeden z mála plánovaných exemplářů nejvýkonnějšího zbraňového systému čs. opevnění. Po prohlídce srubu a sestupu do podzemí se výprava hlavní chodbou přesune do skladiště M2 pod dělostřeleckým srubem K - S 11. Dále si návštěvníci prohlédnou ukázku zkoušky výbušného plynu ve strojovně výtahu, nahlédnou do výtahové šachty a po 285 schodech vyjdou do bojového patra tohoto objektu. V dělostřeleckém srubu K - S 11 si prohlédnou pozůstatky zkoušek německých tajných zbraní z doby okupace. V případě příznivého počasí možnost obhlídky exteriéru objektu - podkaliberní protibetonové střely Röchling. Po prohlídce srubu a sestupu do podzemí se výprava vrátí zpět na povrch země vchodovým objektem. Začátek prohlídky je ve vstupním areálu muzea v 10.30 hodin. V místě je parkoviště, pohodlné zázemí, informační centrum, prodejna suvenýrů a základního občerstvení. Jednotné vstupné 300,- Kč. Na tuto speciální prohlídkovou trasu se doporučuje objednat se: [email protected], nebo telefon 606 669 888. Objednávkou berou zájemci na vědomí fyzickou náročnost prohlídkové trasy.

> Otevírací doba

10:30 - 13:30

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Králíky
Ulice: Králíky 1938
Telefon: 606 669 888
E-mail: [email protected]

> Komentáře