Semafor v Rubikonu aneb Pohádka o splašené koloběžce | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Semafor v Rubikonu aneb Pohádka o splašené koloběžce

> Termín

22.2.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9

> Popis

Ve spolupráci s CENTREM SEMAFOR pořádáme hravé odpoledne pro děti ve věku 5-7 let s prvky dopravní výchovy. Instruktoři CENTRA SEMAFOR instalují předem mobilní dopravní hřiště. Vlastní výuka začíná motivační pohádkou. Děti mají barevné vestičky, ve kterých plní role auta, semaforu, kola, dopravní značky, hasiče, chodce, apod. Děti po kobercích znázorňujících silnice a křižovatky nejezdí, ale pouze chodí, což jim dovolí plně se soustředit na dodržování instrukcí a pravidel. Rodiče mohou pasivně přihlížet nebo využít přilehlé kavárny Art Kafé, do výuky nezasahují. Výuka proběhne dvakrát po sobě (14:00-15:30 a 15:30-17:00). Účast v jedné skupině je nejméně 10 dětí, nejvíce 20 dětí. VSTUP ZDARMA, do pondělí 17.2.2020 NUTNÁ REGISTRACE: 14:00-15:30 - https://artrubikon.com/udalosti/semafor-v-rubikonu-aneb-pohadka-o-splasene-kolobezce 15:30-17:00 - https://artrubikon.com/udalosti/semafor-v-rubikonu-aneb-pohadka-o-splasene-kolobezce-druha-skupina

> Otevírací doba

14:00 - 17:00

> Kontakt

Kraj: Olomoucký kraj
Město: Olomouc
Ulice: Dobnerova 1375/24a

> Komentáře