Natoč si svůj film v Muzeu Karla Zemana | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Natoč si svůj film v Muzeu Karla Zemana

> Termín

03.03.2020 - 05.05.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

9-14

> Popis

Koukají vaše děti rády na filmy a chtěly by si zkusit samy jeden vytvořit? Neustále doma něco natáčí, nutí pózovat své domácí mazlíčky a možná nutí hrát i vás? Pojďme tu jejich lásku k videu smysluplně využít a dejme jim základy filmového řemesla! Na kroužku „Natoč si svůj film“ provedou děti zkušení lektoři ze spolku FreeCinema všemi fázemi výroby krátkého filmu. Naučí je psát scénář, vytvářet storyboard, ovládat kameru i zvuk. Během kroužku vytvoří společnými silami několik krátkých filmů od A do Z. Ty budou nakonec promítány na velkém plátně v pražském kině na slavnostní premiéře pro rodiče a přátele. Kroužek probíhá každé úterý od 17 hodin. Začínáme 3. 3. 2020. Cena za kroužek (10 týdnů, 2-3 hodiny/lekce) je 4 800 Kč a zahrnuje veškerou techniku, počítačové programy a další materiály. Doporučeno pro děti od 10 let do 15 let. Podrobné informace a přihlášky najdete na http://bit.ly/krouzky_jaro2020.

> Otevírací doba

Dle webu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 1
Ulice: Saská 3
Telefon: +420 724 341 091
E-mail: [email protected]

> Komentáře