Luckyho kreativní LEGO workshop | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Luckyho kreativní LEGO workshop

> Termín

16.2.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Zveme všechny, malé i velké kreativce na první LEGO workshop, pod vedením skutečného milovníka kostek - Luckyho! A na co, že se můžete Vy nebo Vaše děti těšit? No samozřejmě na spoustu LEGO stavebnic, kreativní zázemí, soutěž, legraci a prostě nedělní pohodu se vším všudy! No a proč zrovna LEGO? - Rozvíjení dětské kreativity - Rozvíjení postřehu - Tvorba vlastního projektu - Postav a namaluj - LEGO zajímavosti a kuriozity - LEGO a význam pro kreativní a technologickou tvorbu - LEGO a elektronika Jelikož se jedná a o první workshop, začínáme od úplného začátku a pevně věříme, že se Vaše ratolesti do tohoto projektu naplno ponoří! Tyto workshopy budou probíhat každý měsíc v neděli, takže nás čeká opravdu spoustu zábavy! Pro úplně nejmenší budeme mít nachystány omalovánky, nebo se mohou podívat na nějaký z LEGO filmů, které u nás poběží na projektoru. Cena 4 hodinového workshopu i s lektorem je 150,-Kč na jedno dítě s tím, že za svůj výtvor může vyhrát pěknou LEGO stavebnici, omalovánky a další krásné dárečky. Samozřejmě mohou stavět i dospělí! :) Těšíme se na Vás a Vaše mladé/velké kreativce! Tým JINE KAFE a Lucky World www.luckyworld.cz

> Otevírací doba

11:00 - 15:00

> Kontakt

Kraj: Moravskoslezský kraj
Město: Ostrava
Ulice: Stará 51/4

> Komentáře