Otevření expozice NIKE | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Otevření expozice NIKE

> Termín

11.3.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

✪ Slavnostní otevření expozice Lodi NIKE ✪ ☞ Středa 10.3.2020 ☞ Začátek: 14:00 ✎ Místo: Malý svět techniky U6 ________________________________ ✪ INFORMACE Malý svět techniky U6 v Dolních Vítkovicích překvapí v březnu novým exponátem. Bude jím originál slavné lodi NIKE, na které mořeplavec Richard Konkolski poprvé obeplul celý svět. Ojedinělá spolupráce vznikla mezi institucemi Nadační fond historie dobrodružství, Malým světem techniky U6 a Národního technického muzea v Praze a tak slavná loď NIKE, mořeplavce Richarda Konkolského přijíždí do Ostravy! Nabízí se tak ojedinělá možnost pro malé i velké dobrodruhy, aby se seznámili nejen s lodí a dobrodružným příběhem Richarda Konkolského. Expozice bude jak jinak než interaktivní a tak se příchozí doslova ponoří do tajů námořního jachtingu. Expozice vzdá hold slavnému cestovateli a rodákovi z nedalekého Bohumína. V přístavu zvaném Malý svět techniky U6 v Dolních Vítkovicích se loď ocitla už 9. ledna dopoledne, vykládku v Ostravě bude osobně sledoval a řídil Richard Konkolski. Významným partnerem jsou Moravskoslezský kraj a Statutární město Ostrava, kteří projekt podpořili finančně.

> Otevírací doba

14:00 - 19:00

> Kontakt

Kraj: Moravskoslezský kraj
Město: Ostrava
Ulice: Dolní Vítkovice

> Komentáře