Dětský sportovní den v Českém Dubu | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Dětský sportovní den v Českém Dubu

> Termín

31.5.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Sportovní akademie Luďka Zelenky ve spolupráci s Město Český Dub a Dobrovolnými hasiči Český Dub Vás zvou v neděli 31. května 2020 na Dětský sportovní den do Českého Dubu. Děti všech věkových kategorií se mohou do Podještědský sportovní areál v Českém Dubu těšit na mnoho her a soutěží, které si pro děti připraví místní spolky a organizace. Pestrý a zábavný program celého dne otevře svým hudebním vystoupením Pokáč a o příjemnou tečku na závěr se postará liberecký zpěvák Jakub Děkan. Celým dnem Vás provede Luděk Zelenka. Mezi atrakcemi nebudou chybět skákací hrady, skluzavka, trampolína, šlapací auta, nízké lanové aktivity, lukostřelba, disc-golf, střelba ze vzduchovky, dovedností soutěže, malování na obličej, přehlídka hasičské techniky, zdravověda, autogramiáda sportovních osobností a mnoho dalšího. Občerstvení zajištěno. Vstupné zdarma. Všichni jste srdečně zváni a těšíme se na Vás a Vaše ratolesti.

> Otevírací doba

13:00-19:00

> Kontakt

Kraj: Liberecký kraj
Město: Český Dub
Ulice: Podještědský sportovní areál

> Komentáře