Výstava vláčků a železničních modelů - Cheb | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Výstava vláčků a železničních modelů - Cheb

> Termín

1.2.2020 - 2.2.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Zveme veřejnost na výstavu modelů vláčků pořádanou 1.- 2. února 2020 v hlavním sále Kulturního centra Svoboda. V sále kulturního domu budou v provozu funkční kolejiště postavené členy klubu. Hlavním exponátem je kolejiště v měřítku TT s délkou téměř 40 metrů, které napodobuje provoz na skutečné trati s několika stanicemi, postavených dle skutečných vzorů v ČR. Součástí výstavy jsou i další kolejiště s ovládáním pro děti. Předvedené modely kolejišť jsou prací členů klubu - dospělých i dětí z kroužku a jsou zhotoveny podle reálných vzorů s převahou ruční práce. Hlavní exponát- modulové kolejistě o délce skoro 30m- představuje náš unikát. Jednak si navštěvníci mohou z blízka prohlédnout detaily na celé délce modelu, díky lavičkám stejně dobře na model vidí i malé děti, ale hlavně díky rozhledu lze sledovat, jak vlaky jezdí po trati, kdy musí čekat ve stanici, než přijede vlak od naproti a další návaznosti provozu. Na modelu jsou rozmístěny 4 železniční stanice, které představují města a mezi nimi se přepravují náklady a osobní vlaky. Naší specialitou je přizpůsobení takového kolejiště divákům, aby měli z návštěvy co největší zážitek. Pro děti jsou připraveny menší modely, které si mohou řídit a spouštět, což se setkává s úspěchem a doufáme, že z některých vyrostou noví modeláři. Těšíme se na Vaši návštěvu. VSTUPNÉ: základní 50,-Kč, zlevněné (pod 1,1 m výšky) 30,-Kč Vstupenky se kupují přímo na místě. Více informací na www.vlacky.info

> Otevírací doba

9:00 - 17:00

> Kontakt

Kraj: Karlovarský kraj
Město: Cheb
Ulice: Kulturní centrum Svoboda Za Mostní branou 5

> Komentáře