Turistický pochod Zimní Bludníček | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Turistický pochod Zimní Bludníček

> Fotogalerie

> Termín

8.2.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

9-14

> Popis

KČT, odbor Bolevec Plzeň pořádá v sobotu 8. února 2020 6. ročník pěší akce na trasách: 4, 10 (12,5), 12, 16,5 18, 20, 23 (25) a 25 km Trasa: 4 – BLOUDĚNÍ BLOVICEMI vycházková trasa (sousoší Ukřižování, zámek) Trasa: 10 (případně 12,5 km) - ZA POŽITKY DO MYSLIVECKÉ HOSPODY Blovice, Seč, Chocenický Újezd, Chocenická Lhota, Komorno, Blovice Trasa: 12 CESTOU OTEVŘENOU Blovice, Karlov, Štítov, Kamensko, Blovice Trasa: 12 – BLOUDĚNÍ BLOVICKEM Blovice, Chocenice, Suš, Chocenický Újezd, Chocenická Lhota, Komorno, Blovice Trasa: 18 – NA ROZHLEDNU ŠŤASTNÁ VĚŽ Blovice, Kamensko, Spálené Poříčí, Karlov – cesta otevřená, Blovice Trasa: 20 – S BLUDNÍČKEM NA JEZEVČÍ SKÁLU Blovice, Chocenice, Bzí, Chocenický Újezd, Chocenická Lhota, Komorno, Blovice Trasa: 23 (25 km s rybníky Hluboká) - S BLUDNÍČKEM NA ČERTOVO BŘEMENO Blovice, Zdemyslice, Vlčtejn, Chouzovy, Střížovice, rybníky Hluboká, Čertovo břemeno, Chocenický Újezd, Chocenická Lhota, Komorno, Blovice Trasa: 25 – S BLUDNÍČKEM NA ROZHLEDNU KOŽICH Blovice, Zdemyslice, Vlčtejn, Chouzovy, Střížovice, Kožich, Chocenický Újezd, Chocenická Lhota, Komorno, Blovice Start: Blovice – nádraží ČD – 8,30 - 9,30 hodin Cíl: hotel Panský dvůr v Blovicích – 10 – 17 hodin (pokračování startu), od 15 hodin zpívaná Startovné: členové KČT, mládež do 15 let a držitelé karet ISIC, ITIC a ALIVE 20 Kč nečlenové 25 Kč Odměna: pamětní list, samolepka, razítko IVV prodej vizitek, pochodová razítka, (i rozhledny Kožich) Špejchar v Chocenickém Újezdě bude otevřen od 11 do 13 hodin.

> Otevírací doba

start: 8.00 - 9.30
cíl: 10:00 – 17:00

> Kontakt

Kraj: Plzeňský kraj
Město: Blovice
Ulice: start: v hotelu Panský dvůr

> Komentáře