Turistický pochod Zimním krajem léčivých vod | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Turistický pochod Zimním krajem léčivých vod

> Fotogalerie

> Termín

1.2.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

9-14

> Popis

KLUB ČESKÝCH TURISTŮ MARIÁNSKÉ LÁZNĚ za finanční podpory města Mariánské Lázně pořádá LYŽAŘSKÝ PŘEJEZD A TURISTICKÝ POCHOD (40. ročník) ZIMNÍM KRAJEM LÉČIVÝCH VOD v sobotu 1. února 2020 Start : Vedlejší hala budovy nádraží v Mariánských Lázních Sobota : 7.30 - 10.15 hodin Startovné : 30,- Kč ; děti do 6 let zdarma, člen KČT 20,-Kč; děti do 15 let 15,- Kč Cíl : Hotel Krakonoš v čase 11.00 až 15.00 hodin V cíli možno zakoupit menu = hovězí vývar a vepřový guláš s pečivem za pro turisty zvýhodněnou cenu 120,- Kč Odměna : Upomínkový lístek, razítka IVV, razítko pochodu ZKLV V cíli možno též navštívit vyhřívaný bazén 70,- Kč/osobu/hod, případně solnou jeskyni vždy jen v celou hodinu za 70,- Kč/osobu/hod Trasy - lyže : 10 – 20 km. Doporučujeme využít upravených lyžařských tratí v zimním lyžařském běžeckém areálu Mariánské Lázně s okruhy délky: 2,5; 4,6; 6,4; 8,2; 9,2 km a další. - pěší : od 10 km, dále dle propozic. Lze využít vlastních tras do cíle. Mimořádně bude zpřístupněna věž rekonstruovaného komplexu Kamzík

> Otevírací doba

start: 7:30 – 10:15
cíl: 11:00 – 15:00

> Kontakt

Kraj: Karlovarský kraj
Město: Mariánské Lázně
Ulice: start: Mariánské Lázně, nádraží ČD, vedlejší hala

> Komentáře