Ledové Pustevny 2020 s Outlet Arena Moravia | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Ledové Pustevny 2020 s Outlet Arena Moravia

Foto: Outlet Arena Moravia

> Videogalerie

> Termín

17.1.2020 - 26.1.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Outlet Arena Moravia (OAM) se stala partnerem populární akce Ledové Pustevny 2020, která se koná od 11. do 26. ledna 2020. Nenechte si po tři lednové víkendy ujít ledovou zábavu pro celou rodinu na Pustevnách a v areálu OAM ledové slevy až 80 %! Jubilejní 20. ročník láká na dva stany s ledovými sochami na téma „Z Pusteven do světa“, neobvyklý sněhový bar a fotopoint ve tvaru ledového trůnu. Novinkou letošního ročníku je víkendové 50korunové vstupné. Již v sobotu 11. ledna odstartovala oblíbená akce Ledové sochy, která na tři týdny promění Pustevny v království ledových soch. Sochy z rukou 8 českých a slovenských řezbářů budou pro návštěvníky k dispozici až do 26. ledna každý den od 8:30 do 16:30 ve dvou stanech s názvy „Světadíly“ a „Ledová ZOO“. Přijďte se podívat, jak vypadá nasvícený čínský drak, socha Svobody, Sfinga, Eiffelova věž či „Ledové ZOO“ s téměř živými tučňáky a mnoho dalších. V rámci akce můžete zažít živé vysílání Hitrádia Orion, animační program pro děti i dospělé, soutěže o hodnotné ceny nejen od OAM, bobovou dráhu, lezeckou horu, relax zónu, neobvyklý sněhový bar či ledové kreativní dílničky na spodní stanici lanovky. Tradiční víkendový program doplní stánek OAM, který je pro návštěvníky Pusteven otevřen každou sobotu a neděli vždy od 10:00 do 15:00. Těšit se můžete na ledově zábavný program pro celou rodinu například při koulované či vydlabávání své vlastní ledové sochy lžící. Každý víkend můžete soutěžit o ceny za několik tisíc! A jak se zapojit do soutěží o ledově outletové ceny? Stačí navštívit akci Ledové sochy na Pustevnách během tří víkendů, zaregistrovat se u hostesek OAM a jedna z cen může být vaše! Soutěžíme například o dárkové poukázky v hodnotě 500 Kč do Outlet Arena Moravia, o poukázky značky S.Oliver či optiky Lunettes v hodnotě 500 Kč, poukázky na menu Burger King a mnoho dalšího. Poprvé v letošním roce je zavedeno víkendové vstupné. Vstupenky je možné zakoupit před vstupem do obou stanů anebo v půjčovně sněhoběžek u horní stanice lanovky. Vstupné platí pouze o víkendech, ve všední dny je vstup do obou stanů zdarma. Část vybraného vstupného bude věnována neziskové organizaci Haima, která pomáhá vážně nemocným dětem s poruchami krvetvorby. TIP: Pokud se chystáte navštívit Ledové sochy, myslete hlavně na kvalitní outdoorové oblečení, které vás zahřeje! Výhodně jej pořídíte do 26. ledna s ledovou slevou až 80 %. Na výběr máte zimní kolekce od značek Hannah, Hi-Tec či Trespass. Užijte si v lednu nejen krásné zimní radovánky, ale také příjemné nakupování v Outlet Arena Moravia!

> Otevírací doba

10:00-15:00

> Kontakt

Kraj: Zlínský kraj
Město: Prostřední Bečva
Ulice: Pustevny
Telefon: +420 734 622 441
E-mail: [email protected]

> Komentáře