Zakleté pírko | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Zakleté pírko

> Termín

11.1.2020
18.1.2020
21.3.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9

> Popis

Nová pohádka Zdeňka Trošky vypráví příběh odvážné dívky, která se vydá do světa vysvobodit zakletého prince. Aninka žije na statku se dvěma nafoukanými sestrami, kterým musí neustále sloužit. Jednoho dne najde pírko, jehož pomocí si přivolá prince Vítka, zakletého do ptačí podoby. Když zlé sestry zjistí, že se Aninka schází s pohledným mladíkem, pírko jí vezmou, zničí a Vítek zmizí. Jedinou možností, jak zlomit jeho prokletí, je, že ho Aninka najde kdesi ve světě. A tak se dívka vydává na cestu za záchranou svého milovaného. Jejím průvodcem se stává vodník, jehož na počátku putování zachrání před zlým sedlákem. Společně prožijí řadu dobrodružství i legrace. A přestože vodnická kouzla dokáží Anince pomoci jak k uzdravení nemocných, tak na obranu proti loupežníkům, k záchraně Vítka před zlou princeznou Ebenií bude potřeba především pravá láska. Zakleté pírko je pohádka o lásce a dobrém srdci, které pomohou překonat protivenství. A o tom, že být dobrý je jednou z největších hodnot, které v životě máme. „Dobré chování a pomoc bližnímu se z našeho života velice rychle vytrácí. A proto je nutné si to stále připomínat. Není nic hezčího, než když zvítězí dobro nad zlem. A tak by tomu mělo být nejenom v pohádkách,“ přeje si Zdeněk Troška. „Zdeněk ze mě dokázal dostat schopnosti, o nichž jsem ani netušil, že je mám, jako třeba chodit po vodě nebo proměňovat se v žábu, takže spolupráce s ním byla bezvadná,“ říká s úsměvem představitel vodníka Lukáš Pavlásek a dodává: „Vodník je ve filmu takový, jaký jsem já, vlastně ho vůbec nemusím hrát!“ Cena dospělí 130,- Kč, děti do 12 let 110,- Kč. Slevu lze uplatnit online.

> Otevírací doba

14:30

> Kontakt

Kraj: Plzeňský kraj
Město: Plzeň
Ulice: Kino Beseda, Kopeckého sady 13

> Komentáře