Pejsci dětem - zážitkový program aneb daruj radost - Ostrava | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Pejsci dětem - zážitkový program aneb daruj radost - Ostrava

> Termín

12.1.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Máte doma dětského milovníka pejsků, ale pejska mu nemůžete pořídit a nebo pejska máte, ale jeden nestačí? Rádi byste jeho lásku ke zvířatům podporovali a zároveň mu udělali radost? Připravili jsme pro dětské milovníky pejsků speciální program, který bude úžasný! Naši pejsci umí spoustu psích kusů a tyto psí kusy dětem na různých akcích nejen ukazují, ale i děti si je s nimi na vlastní kůži zkouší. Děti se mohou těšit na dogdancing, agility, hry všeho druhu. Nejoblíbenější je třeba jízda pejska na zádech, navádění pejsků na agility překážky, rozcvička dětí podle pejska....věřte, že toho bude hodně. Kromě interaktivních her s pejsky se o nich děti i něco užitečného dozví, aby jednou, až si třeba budou moci pořídit svého vlastního pejska, věděly nač být připraveni a jak se chovat k pejskovi, kterého potkají někde na ulici. Každé dítě dostane také malou pozornost na památku :). U všehc aktivit si budete samozřejmě moci děti s pejsky vyfotit a bude i speciální pózování. V případě zájmu, bude možnost zajistit fotografa. Zkuste místo kina tenhle netradiční zážitek, který si užijí nejen vaše děti, ale i vy (rodiče). Termín: neděle 12.1.2019, vytápěné prostory s umělou trávou. Akce se bude konat těchto časech, kdy se budeme snažit přihlášené rozdělit podle věku. 13:30-14:15 hod., 15:00-15:45 hod. a 17:00-17:45 hod. V každém časovém úseku bude max. 6 dětí. Cena je 300 Kč, doprovod max. 2 dospělých osob je zdarma. Platba předem na účet viz. potvrzovací email. Rezervace zasílejte na email: [email protected] Jméno, adresa, telefon objednávajícího, věk dítěte (případně preferovaný čas). Pokud chcete zaslat vánoční dárkový poukaz, připište jméno dítěte případně vzkaz :). Pořadatelem je Veronika Kučeriková, trenérka psí školy a psí (nejen taneční) skupiny Psí umělci. www.psiumelci.webnode.cz

> Otevírací doba

14:00 - 19:00

> Kontakt

Kraj: Moravskoslezský kraj
Město: Ostrava
Ulice: Macharova 8/82
E-mail: [email protected]

> Komentáře