Adventní prohlídky centra Plzně | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Adventní prohlídky centra Plzně

> Termín

20.11.2019 - 23.12.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Vychutnejte si kouzelnou atmosféru adventně vyzdobené Plzně a nechte se provést historií Vánoc a vánočních zvyků a tradic. Letos pro vás také chystáme již tradiční adventní prohlídky. Vybírat můžete ze dvou typů. O adventních pátcích a sobotách se budete moci vydat na komentované prohlídky centra města zakončené adventní svačinkou a povídáním o vánočních zvycích ve Schované kavárně. V ceně vstupenky bude i horký nápoj a vánoční sladká tečka. V neděli vás čekají adventní procházky historickým centrem, které zahrnují pouze komentovanou prohlídku vánočně vyzdobeného centra zaměřenou na historii vánoc, slavení adventu a tradiční zvyky. Něco na zub si už budete muset dát sami doma. Vánoční pošta V adventním čase bude v mázhauzu plzeňské radnice po roce opět úřadovat vánoční pošták. Na místě budou k zakoupení vánoční pohlednice, přáníčka do obálky i papírové betlémy. Na poště bude k dispozici speciální vánoční razítko, kterým bude možné opatřit nejen vánoční pozdravy, ale také dopisy určené přímo Ježíškovi. Děti je mohou zanechat v pošťákově vánoční schránce. Vánoční pošta bude mít otevřeno od soboty 14. prosince do neděle 22. prosince, každý den od 10 do 16 hodin až do 22. prosince. Adventní prohlídka s občerstvením Komentovaná prohlídka centra města zakončená adventní svačinou a povídáním o vánočních zvycích ve Schované kavárně. V ceně horký nápoj a vánoční štola Pátek (6. 12., 13.12., 20.12.) v 16:30 Sobota (30.11, 7.12., 14.12., 21.12. ) ve 14:30 a 16:30 Vstupné: dospělí 180 Kč, zlevněné 100 Kč Adventní procházka historickým centrem města Komentovaná prohlídka historického centra s vánoční tematickou, bez občerstvení Neděle (1. 12., 8.12.,15.12 a 22. 12) ve 14:30 a 16:30 Vstupné: dospělí 130 Kč, zlevněné 70 Kč Vstupenky v prodeji od 1. listopadu.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Plzeňský kraj
Město: Plzeň

> Komentáře