Zámecké sklepení v moci pekelné | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Zámecké sklepení v moci pekelné

> Termín

2.12.2019-5.12.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9

> Popis

Od 2. do 5. prosince 2019 ovládne Zámecké sklepení v Litomyšli opět moc pekelná. I tento rok se děti činily, vytrvale zlobily a kniha hříchů se úspěšně plnila. Program je vhodný pro statečné děti od 6 let či pro trapiče jakéhokoli věku. Návštěvu pekla je možné rezervovat od 1. listopadu na www.smetanuvdum.cz. Na každý vypsaný termín bude k dispozici 30 vstupenek (on-line vždy 24 lístků). Ovšem i ti, kteří si termín nerezervují, mohou do pekla zajít. Na místě bude na každý čas 6 lístků. O volných místech budou organizátoři informovat také prostřednictvím FB. Během těchto dní se návštěvníci mohou těšit také na mikulášské Sklepení v moci pekelné. Akci Zámecké sklepení v moci pekelné společně pořádají Smetanův dům, Smetanova Litomyšl, o.p.s., Dům dětí a mládeže Litomyšl a Státní zámek Litomyšl. Než půjdete do pekla, je třeba vědět... Seznam hříchů a dobrých skutků Aby se Lucifer a Mikuláš lépe orientovali v hříškách a dobrých skutcích vašich dětí, prosím, vyplňte tento pekelný formulář (Napište prosím jméno dítěte, jeho věk, hřích a dobrý skutek - např.: Jeníček, 8 let, kradl perníček, ochránil Mařenku) Mikulášská nadílka V rámci návštěvy Zámeckého sklepení v moci pekelné nabízíme rodinám bezplatné předání mikulášské nadílky v lese vánočních stromků. Zájemci o tuto službu si sami zajišťují obsah nadílky, kterou je třeba označit jménem a věkem obdarovaného a předat pracovníkům sklepení nejpozději 15 minut před objednaným časem prohlídky. Pozor, balíček nesmí být těžší nežli jeden kilogram! Každý gram navíc propadá peklu!!! Jak to probíhá? 15 minut před objednaným časem si v pokladně Zámeckého sklepení zakoupíte nebo se prokážete již koupenou vstupenkou. Zkontrolujete hříchy svého dítka a předáte případnou označenou nadílku. Poté v chodbě před sklepením počkáte na zahájení vaší prohlídky. Ta trvá cca 15 minut. Až prohlídka skončí a andělé budou vyvádět skupinu z pekla na povrch zemský, vy neodcházíte, ale zůstanete v prostoru pod schodištěm. V jednom ze sálů zámeckého sklepení, mezi vánočními stromečky, kam vás doprovodí anděl, se setkáte s Mikulášem. Ten možná pochválí děti a předá jim nadílku. Vstupenky k dostání on-line na www.smetanuvdum.cz, prostřednictvím osobní návštěvy Informačního centra Litomyšl, tel.: 461 612 161 nebo v pokladně Zámeckého sklepení 15 minut před akcí. On-line rezervace a nákup vstupenek bude ukončen den před pekelným představením! Poté bude prodej možný pouze v pokladně Zámeckého sklepení minimálně 15 minut před akcí.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Litomyšl
Ulice: Zámek Litomyšl
Telefon: 461 612 161

> Komentáře