Putování za Ježíškem | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Putování za Ježíškem

Foto: veldo

> Termín

15.12.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-3, 3-6, 6-9

> Popis

Chcete, aby se vaše děti skvěle bavily? Aby pomohly bačovi najít ztracenou ovečku, upekly s kuchařkou cukroví pro Ježíška a pochytaly třem králům jejich splašené koně? Vezměte je s sebou v neděli 15.12. do Klatov na pohádkové Putování za Ježíškem. Od 13 do 16:00 hodin zde Městské kulturní středisko Klatovy pro Město Klatovy ve spolupráci s agenturou Velká dobrodružství připravili odpolední program adventní pohádkový les s herci v krásných kostýmech. Ti budou představovat postavy z Betléma, které se vypravily pozdravit malého Ježíška. Protože je však před nimi dlouhá cesta a nastraženy jsou nejrůznější překážky, děti jim budou muset pomoc úkoly vyřešit tak, aby se za Spasitelem dostaly. Na startu na náměstí Míru vyfasují děti průvodní dopis, do kterého budou sbírat razítka. V cíli – rovněž na náměstí - pak od andělské bytosti dostanou všichni malí poutníci malý dáreček. Dorazte v jakémkoliv počasí. Budete se dobře bavit! Pokud nechcete stát fronty, můžete se zaregistrovat na vámi vybraný čas na www.veldo.cz. Registrace není povinná. Vstupné je zdarma.

> Otevírací doba

13:00 - 16:00

> Kontakt

Kraj: Plzeňský kraj
Město: Klatovy
Ulice: Náměstí Míru
Telefon: 244 444 555
E-mail: [email protected]

> Komentáře