Ježíšek pro zvířátka | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Ježíšek pro zvířátka

> Termín

30.11.2019-21.12.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

POZOR POZOR HEIDINČINO VÁNOČNÍ HLÁSÁNÍ. Milí pohádkovozahradní kamavádi. Mamínka říkala, že se blíží Ježíšek. A Ježíšek nosí dárečky. Ale prý jen hodným dětem a zvířátkům. Tak to bude mít u nás jednoduché. Pvotože to dostanu dárečky jenom já a Májenka a Viktorka s Terezkou a se Smígouškem. Protože ostatní teda občas zlobí. Tak třeba Ferda s Bleskem, furt nám chodí na seníčko a Mollynka s ovcema jakbysmet. No těm teda milý Ježíšku nif. A taky toho má prý hodně ten Ježíšek. A tak jsem si říkala, že co kdyby na nás zvířátka úplně zapomněl? To bychom teda měli smutné vánoce. Že jo? Pvotože bez dárešků to nejsou ty pravé vánoce.Tak jsem Vás milí pohádkovozahradní kamavádi chtěla mooc poprosit. Třeba byste nám mohli pfinést nějaké ty dárešky do zahrady. A my bychom si je dali s ostatními zvířátky pod stvomečet a měli bychom taky kvásné šťasné a veselé vánoce. Jo a mamínka říkala, že kdo nám donese dárešek, dostane slosovací kartičku a za ní může vyhrát vánoční dárečky. A tak budeme mít všichni kvásné vánoce. Tak Vám milí kamavádi pfedem moc děkuji za nás za všechna zvířátka. A těšíme se na Vás a na Šťastné a veselé Vánoce.

> Otevírací doba

10:00 - 17:00

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Pardubice
Ulice: K Židovskému hřbitovu
Telefon: 777 286 909

> Komentáře