Mikulášský parní vlak - Olomouc | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Mikulášský parní vlak - Olomouc

> Termín

7.12.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Mikulášský parní vlak 7.12. 2019 pojede z Olomouce hl. n. směrem Domašov nad Bystřicí a zpět, malebným údolím řeky Bystřice. Během jízdy budou přítomny mikulášské družiny. Nenechte si ujít jízdu historickým parním vlakem, který pojede v sobotu 7. prosince z Olomouce do Domašova nad Bystřicí a zpět! Ve vlaku vám bude dělat společnost Mikuláš a jeho družina a děti se mohou těšit na nadílku. Odjíždí v 8:35 hod. z olomouckého hlavního nádraží. Zažijte s dětmi Mikuláše na kolejích! V sobotu 7. prosince 2019 se v 8:35 hod. vydá z olomouckého hlavního nádraží parní vlak na cestu do Domašova nad Bystřicí. Trasa vede malebným údolím řeky Bystřice. Kromě poutavých výhledů z okna vlaku se můžete těšit i na Mikuláše a jeho pomocníky.Ti budou dětem rozdávat malou pozornost jako mikulášskou nadílku. Do Domašova nad Bystřicí přijede parní vlak v 9:30 hod, na zpáteční jízdu z Domašova vyrazí v 10:45 hod., návrat do Olomouce hl. n. je plánován na 11:33 hod. Jízdné: Jednosměrná stojí 110 Kč, zpáteční 200 Kč. Jízdenku pro dítě ve věku 6 až 15 let pořídíte za 60 Kč (jednosměrnou), resp. 100 Kč (zpáteční). Za jednosměrnou jízdenku pro dítě do 6 let zaplatíte 20 Kč, zpáteční vyjde na 30 Kč. Jízdenky koupíte v informacích ČD na olomouckém hlavní nádraží. Předprodej bude zahájen od data vyhlášení (49. týden). V předprodeji se prodávají jízdenky s nárokem na místo (do vyčerpání kapacity), v den akce je možné zakoupit jízdenky bez nároku na místo u vlakového personálu (do vyčerpání kapacity).

> Otevírací doba

8:35

> Kontakt

Kraj: Olomoucký kraj
Město: Olomouc

> Komentáře