Mikulášské vlaky v Příbrami | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Mikulášské vlaky v Příbrami

> Termín

7.12.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Spolek Rakovnicko – Protivínská dráha a další partneři opět srdečně zvou všechny hodné i zlobivé děti v doprovodu svých rodičů na netradiční jízdu zvláštního motorového vlaku doprovázeného sv. Mikulášem, andělem a čerty. Jízdy po historické železniční vlečce z Příbrami do Kovohutí a zpět, spojené s mikulášskou nadílkou, se uskuteční v sobotu 7. prosince 2019. Odjezdy zvláštních vlaků z Příbrami: 09:15, 10:15, 11:15, 13:15, 14:15 a 16:30 Příjezdy zpět do Příbrami: 10:00, 11:00, 12:00, 14:00, 15:00 a 17:15 Během jízdy vlaku budou Mikuláš a anděl rozdávat balíčky pro děti přímo v historickém železničním voze s dřevěnými lavicemi. Ve vlaku bude možnost zakoupení teplého občerstvení včetně nápojů (svařené víno, čaj, káva, točené pivo z regionálních pivovarů apod.). Součástí jízdy není prohlídka Kovohutí. Po ukončení jízdy na nádraží v Příbrami možnost fotografování dětí s Mikulášem, čerty a andělem, k prohlédnutí zde budou i vystavené obrázky z výtvarné soutěže dětí ze Dne železnice. Součástí programu nebude vstup do Kovohutí ani jejich prohlídka! Nástup do vlaku je možný pouze ve stanici Příbram. Počet míst ve vlaku je omezen, nutná rezervace! Podmínkou rezervace je úhrada dobrovolného příspěvku v hodnotě mikulášského balíčku a zpátečního jízdného ve zvláštním vlaku: – dítě a jedna dospělá osoba = 150,- Kč – dítě a dvě dospělé osoby (případně dvě děti a jeden dospělý) = 230,- Kč – zvýhodněná rodinná jízdenka (dvě děti a dva dospělí) = 270,- Kč Provedení rezervace místa v konkrétním vlaku včetně úhrady dobrovolného příspěvku je možné od 10. listopadu, vždy v pondělí od 8 do 14 hodin, ve středu a čtvrtek od 9 do 16 hodin nebo v neděli od 12 do 16 hodin u pana Jandy v osobní pokladně příbramského vlakového nádraží (při vstupu z ulice hned vpravo). V úterý, sobotu a pátek se rezervace neprovádějí. Případné další informace na tel.: 774 818 458, 725 397 434

> Otevírací doba

Dle programu/jízdního řádu

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Příbram
Ulice: nádraží

> Komentáře