Czech Press Photo 2019 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Czech Press Photo 2019

> Termín

23.11.2019 - 30.1.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Výstava Czech Press Photo 2019 představí oceněné a vybrané fotografie 25. ročníku soutěže. Mezi tématy je řada jak domácích, tak mezinárodních událostí. Autoři pořizují snímky napříč celým společenským spektrem. Výstava aktuálního ročníku začíná 23. listopadu na Staroměstské radnici. Mezinárodní porota 25. ročníku soutěže Czech Press Photo hodnotila práce 270 fotografů, kteří zaslali téměř čtyři tisíce fotografií. Celkově se soutěžilo v osmi foto a třech video kategoriích. Soutěžit mohl každý, kdo má trvalé bydliště v Česku nebo na Slovensku a splnil podmínky účasti. Autoři pořizují snímky napříč celým společenským spektrem od zpravodajských aktualit přes umění a portréty až po sport a přírodu. Řada snímků je prezentována i na obrazovkách, čímž se spektrum vystavených fotografií ještě rozšiřuje. Výstava bude otevřena od 23. listopadu 2019 do 30. ledna 2020 na Staroměstské radnici každý den od 10:00 do 19:00 hodin. Základní vstupné činí 150 a snížené 70 korun. V celém průběhu jejího konání proběhnou doprovodné akce, jako jsou besedy s vítězi jednotlivých kategorií.

> Otevírací doba

10:00-19:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 1
Ulice: Staroměstská radnice

> Komentáře