Pouť krkonošská | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Pouť krkonošská

> Termín

25.11.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

9-14

> Popis

Hudebně-výtvarná kompozice inspirovaná povídkou K. H. Máchy Název divadla Naivní divadlo Liberec Režie Filip Homola Výprava Kamil Bělohlávek Hudba Kora et le Mechanix Hrají Diana Čičmanová, Veronika Košvancová - Khomová, Bára Purmová, Markéta Sýkorová, Adam Kubišta, Marek Sýkora, Petr Štěpánek Premiéra Česká premiéra sobota, 19 říjen 2019 od12 Inscenace je určena divákům > 12 let Inscenace, jejíž premiéra se uskuteční v době, kdy Naivní divadlo Liberec slaví 70. výročí svého založení, vznikla na motivy krátké povídky Karla Hynka Máchy považované za jeden z prvních českých literárních hororů. Fantaskní básnivá próza je na jedné straně záznamem živého snu, který se Máchovi zdál při jeho cestě do Krkonoš, na straně druhé i reminiscencí některých tragických životních zkušeností Máchových. Hlavní postavou je poutník, jenž se snaží při své cestě po vrcholcích Krkonoš zapomenout na nešťastně prožitou lásku. Pod vrcholem Sněžky narazí na starý gotický klášter. Poutník si nepamatuje, že by zde takový někdy viděl. A co víc! Po setmění klášter ožívá pohybem dávno již zemřelých mnichů... Inscenaci o hledání lásky, víry a neděje, stejně jako o boji se šílenstvím připravují herec, muzikant a režisér Filip Homola a scénograf Kamil Bělohlávek, kteří jsou v Naivním divadle podepsáni pod cenami ověnčenou inscenací Jsou místa oblíbená tmou, kde nikdy a nic na ostrovech se skrývá odlehlých. Hudbu složilo respektované tvůrčí duo na poli elektronické a ambientní hudby, Kora et le Mechanix (jehož členem je samotný režisér Filip Homola spolu s Michalem Kořánem). CD s kompletní scénickou hudbou je navíc součástí programu k představení. Inscenace s drobným předstihem připomene blížící se 210. výročí narození jednoho z největších českých básníků, zakladatele moderní české poezie a představitele vrcholného romantismu, Karla Hynka Máchy (1810–1836).

> Otevírací doba

19:00

> Kontakt

Kraj: Plzeňský kraj
Město: Plzeň
Ulice: Divadlo Alfa, Rokycanská 7

> Komentáře