Cirkus zlodějů | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Cirkus zlodějů

> Termín

16.11.2019
7.12.2019
28.3.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Cirkus zlodějů na motivy románu Williama Sutcliffa „Cirkus zlodějů a tombola zkázy“ v překladu Vratislava Kadlece „Chlapi, vražte Kudlu do kanónu!!!“ Režie Tomáš Dvořák Výprava Ivan Nesveda Dramaturgie Petra Kosová Hudba Petr Vydarený Hrají Andrea Ballayová, Martin Sádlo Bartůšek, Petr Borovský, Martina J. Hartmannová, Josef Jelínek, Tomáš Jereš, Aleš Kolovrat, Robert Kroupar, Lenka Válková Lupínková, Radka Mašková, Marie Mrázková, Petr Vydarený Premiéra Česká premiéra pondělí, 10 červen 2019 od6 Inscenace je určena divákům > 6 let Do města přijíždí Kudlův neuvěřitelný cirkus! Hadí žena Irina, silák Jasan, klauni Fanda a Paní Manda a nejfrancouzštější Francouz na světě Maurice. A pochopitelně velký eskamotér a kouzelník Armin Kudla. Jenže za blýskavou cirkusovou fasádou se skrývá zločinný plán… Naštěstí malý osiřelý artista Vilda Estrada má srdce na pravém místě a smysl pro spravedlnost. A hlavně získá na svou stranu odvážnou kamarádku Hanku a jejího psa Šumáka. Zlo musí být potrestáno! Adaptace literární předlohy známého současného britského autora Williama Sutcliffa „Cirkus zlodějů a tombola zkázy“ částečně přejímá i původní název. A využívá hlavní motivy předlohy. Tedy příběh, ve kterém děti musí odhalit zločinného principála Armina Kudlu, protože dospělí snadno podléhají jeho charismatu a květnatým řečem a výmluvám. Přímočaré dětské vidění se ale ošálit nedá. William Sutcliffe je britský spisovatel, který debutoval v roce 1996 knihou „New boy“. Píše do periodik The Guardian a Times, celkem napsal osm knih. Do češtiny byly zatím přeloženy pouze knihy „Cesta do Indie“ (2002) a „Cirkus zlodějů a tombola zkázy“ (2015). Překlad Vratislava Kadlece zaujal porotu literární ceny Zlatá stuha v kategorii „beletrie pro děti“ - a kniha kategorii vyhrála. Autory divadelní adaptace je dramaturgyně Divadla Alfa Petra Kosová a dále Tomáš Dvořák a Ivan Nesveda. Režie se ujal umělecký šéf souboru Tomáš Dvořák. A ten je mistrem loutkových triků a vtipů! Cirkusové prostředí je pro jeho režijní um jako stvořené. A protože si přizval osvědčeného scénografa Ivana Nesvedu, je o loutkářská cirkusová kouzla postaráno.

> Otevírací doba

15:00

> Kontakt

Kraj: Plzeňský kraj
Město: Plzeň
Ulice: Divadlo Alfa, Rokycanská 7

> Komentáře