Fantazie na kolečkách - PŘEDSTAVENÍ SE ODKLÁDÁ | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Fantazie na kolečkách - PŘEDSTAVENÍ SE ODKLÁDÁ

Foto: Michal Nesvadba

> Termín

14.3.2020

> Hodnocení

4.5  (2x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9

> Popis

FANTAZIE NA KOLEČKÁCH přesouvá pražskou premiéru NA NEURČITO!!! VSTUPENKY zůstávají v platnosti V souvislosti s aktuálním výskytem koronaviru v Evropě a České republice a s případnými opatřeními, která mohou následovat, jsme se s lítostí v srdci rozhodli odložit pražskou premiéru Fantazie na kolečkách ... aneb Záhada mizejících hraček. Oblíbený bavič dětí i dospělých Michal Nesvadba a televizní skřítkové František, Fanynka, Bafík a Zeleňour se Žluťounem a šicími stroji, rozjedou na jaře jedinečnou show pro malé i velké diváky. V osmi městech se během roku 2020 představí s pohádkovým dvouhodinovým představením ve stylu muzikálové revue ve velkých sportovních halách. Pokud chcete dostávat aktuality, dejte "to se mi líbí" stránce www.facebook.com/FantazienakoleckachsMichalem, sledovat můžete také Instagram @fantazienakoleckach. Premiéra je na programu 14. března 2020 v Tipsport Areně v Praze. Velkolepá rodinná show s podtitulem Záhada mizejících hraček pobaví děti od tří let, ale i jejich starší sourozence, rodiče či prarodiče. Pohádkově akční děj a boj dobra a zla je naplno vtáhne do příběhu záhadně mizejících hraček. Jde o Michalův autorský projekt, který je ryze český a k jehož vzniku přizval své kolegy z branže. Máme se jistě na co těšit. Ve výpravně-poetické revue Fantazie na kolečkách, v jejímž autorském týmu se vyjímají jména jako Lumír Olšovský (režie), Ondřej Gregor Brzobohatý (hudba) či Lukáš Vilt (choreografie) nebo Tomáš Váňa (režie filmu), vystoupí čtyřicet účinkujících na kolečkových bruslích, koloběžkách, kolech, jednokolkách, tříkolkách, kolonožkách nebo ve šlapacím autě. Mezi nimi i mistři světa, Evropy ve freestyle na koloběžkách, na in-line bruslích nebo na kolech, ale i vítězové soutěže Česko Slovensko má talent. Chybět nebudou ani originální Michalovy vynálezy nebo unikátní laserová kouzla v podání Lasermana. V příběhu záhadně mizejících hraček nakonec epochálně zvítězí dobro nad zlem a veselý svět skřítků, kteří jsou kolem Vás a ani o nich nevíte, zůstane navždy kamarádem všech dětí na světě.

> Otevírací doba

12:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 7
Ulice: Za elektrárnou 419, Praha 7 - Holešovice
Telefon: 732319898
E-mail: [email protected]

> Komentáře