Flermarket v Mohylce | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Flermarket v Mohylce

Foto: Veronika Martínková

> Termín

16.11.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

I v malé škole se mohou dít velké věci! Jak je to možné? Je to jednoduché, jsme tu pro Vás již po deváté, a to už něco znamená. Čekat na vás bude téměř 30 prodejců a bude to opravdu pestré! Tak pokud nevíte, kam vyrazit v sobotu, dorazte za námi. Již tradičně pořádáme Flermarket v Mohylce, kde se potkávají lidé, kteří svýma rukama vytvářejí něco krásného a originálního. V případě že máte děti, tak se nezdráhejte a přiveďte je s sebou. Užijete si krásnou atmosféru bez předvánočního stresu a jistě bude prostor i k popovídání si s tvůrci. Nejen pro tvořivé děti, ale i dospělé budou k dispozici kreativní dílničky a workshopy, které budou mít někteří prodejci po celou dobu akce při svém prodejním stánku a kde bude možné si vyrobit či dotvořit originální výrobky. Z nabídky kreativních dílen prozradíme třeba dílnu na výrobu dřevěných zvířátek, malování na textil, výroba věnečků, plstění…. a na zbytek se musíte přijít sami podívat. Rozmanitostí zboží jistě nadchneme i ty nejnáročnější zákazníky. Snažíme se pro Vás najít opravdové originály a zároveň se snažíme podporovat práci zlatých českých ručiček. Chtěli bychom obnovit tradici nákupu ručně vyráběných dárků a zároveň podpořit prodejce, kteří se zabývají upcyklací. Přijďte se inspirovat tvorbou šikovných lidí z Prahy a Středočeského kraje a načerpat příjemnou náladu. A na co dalšího se u nás můžete těšit? Pro pohodlí či zahřátí pořídíte čepice, šály, nákrčníky, ale i oblečení pro děti i dospělé. Také si můžete vybrat z pestré škály doplňků, kabelek, šátků, taštiček či kapsiček. Určitě Vás potěší ručně vyráběné hračky či dekorace do domácnosti, ať už praktické či jen tak pro potěchu nebo dřevěné či keramické zboží. Jistě Vás zaujmou i recyklované šperky či oděvy. Na své si přijdou i pánové, tak je nezapomeňte vzít s sebou. Zajímavou a příjemnou tradicí je odměňování návštěvníků za nákup či splněnou dílničku formou tomboly. Ta bude tvořena z výrobků samotných prodejců. Věříme, že tyto odměny budou pro děti i dospělé motivací k další tvorbě. Letošní novinkou bude tematické focení. Přijďte si nechat udělat krásné fotografie, které budou vhodné třeba jako dárek nebo jen tak. V odpoledních hodinách bude k dispozici fotografka, která zvěční vás nebo vaše děti v připraveném fotokoutku. Za několik dní vám pak pošle náhledy fotografií a vy si vyberete ty pro vás nejhezčí. Návštěvníci se mohou těšit i na útulnou kavárnu s domácím občerstvením. Jen menší upozornění. Přízemí budovy ZŠ má bezbariérový přístup, v chodbě je možnost uložení kočárků. Avšak Flermarket se koná v 1. patře budovy. Užijte si s námi skvělý kreativní den a přijďte se podívat. Opravdu je se na co těšit. A my se těšíme na Vás!

> Otevírací doba

9:00-17:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha
Ulice: Mohylová 1963
Telefon: 723708589
E-mail: [email protected]

> Komentáře