PoSVÍCENÍ - slavnost světel | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

PoSVÍCENÍ - slavnost světel

> Termín

23.11.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

AKCE So, 23. 11. 2019 PoSVÍCENÍ - slavnost světel Čas konání: 15.00–22.00 Další ročník PoSvícení je opět koncipován převážně jako open air událost, oslava světla, posvícení a blížícího se zimního slunovratu. Zvěřinec chce mimo jiné dokázat, že dlouhé a chladné noci nemusí být nutně překážkou kulturně-společenského života v ulicích města. Naopak! Zvěřinec si chce „posvítit" na život ve městě, nabídnout možnost k zastavení, setkání a k tvořivé činnosti. Definující motivací bylo pro spolek také navázání na místní bohaté lidové tradice, jako jsou Masopustní průvody, Vynášení Morany, Podzimní slavnosti světel... PROGRAM Těšit se můžete na stánky spřízněných zlínských organizací, na divadlo, autorské čtení a dílnu Zkvítí. 20.00–22.00 koncert Zvíře jménem Podzim v Dílně Městského divadla Zlín Vstupenky v předprodeji do 15. 11. 2019 na [email protected] plné 200 Kč snížené 150 Kč (děti a studenti do 26 let, senioři, ZTP) Na místě plné 250 Kč snížené 200 Kč (děti a studenti do 26 let, senioři, ZTP) Program budeme průběžně doplňovat.

> Otevírací doba

15:00–22:00

> Kontakt

Kraj: Zlínský kraj
Město: Zlín
Ulice: Průmyslová 513
E-mail: [email protected]

> Komentáře