Zimní prohlídky kláštera Teplá | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Zimní prohlídky kláštera Teplá

> Termín

1.11.2019 - 23.12.2019
26.12.2019 - 31.12.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Až do konce roku s výjimkou 24. a 25. prosince se můžete vydat na prohlídku tepelského kláštera Premonstrátů. Románsko-gotický kostel Zvěstování Páně, vzácná knihovna se 100 tisíci svazky anebo obrazárna s portréty všech opatů, kteří klášter vedli od 12. až do 20. století – to všechno uvidíte při zimní prohlídce premonstrátského kláštera v Teplé u Mariánských Lázní. Otevřeno je od pondělí do soboty od 9 do 15:30, kdy začíná poslední prohlídka a v neděli od 11 do 15:30, kdy začíná poslední prohlídka. Prohlídka trvá cca 45 minut a zahrnuje knihovnu a výstavu exponátů ze sbírek klášterního muzea. Budete si tak moci prohlédnout malý a velký muzejní sál, obrazárnu, jejíž součástí je i kompletní sbírka portrétů všech opatů, kteří vedli klášter od 12. až do 20. století a odkud je možný i pohled do knihovny zhora - z úrovně druhé galerie. Uvidíte pracovnu knihovníka s původním vybavením ze začátku 20. století, čítárnu a hlavní sál klášterní knihovny. Doporučujeme telefonickou rezervaci předem.

> Otevírací doba

po - so : 9:00 - 15:30
ne: 11:00 - 15:30

> Kontakt

Kraj: Karlovarský kraj
Město: Teplá
Ulice: Klášter premonstrátů Teplá, Teplá 1

> Komentáře